Menu

Straffesparksregistrering

Hvis din klub i sæsonen 2022/2023 spiller uafgjorte kampe i U15-Ligaen, U17-Ligaen, U17-Divisionen, U19-Ligaen eller U19-Divisionen for drenge eller U16 DM eller U18 DM rækken for piger afsluttes kampen med en straffesparkskonkurrence. Hvert hold i disse rækker udpeger en ansvarlig for, at holdets straffespark registreres. Er du ansvarlig for, at din klubs straffespark registreres, følger her en guide til registreringen.

Der er i år udarbejdet en ny og simplere procedure for registreringen, hvor lister med spillertrup ikke skal sendes frem og tilbage. Potentielle skytter kobles i stedet sammen med jeres holdkort.

Her følger information om, hvordan registreringen foregår:

Trin 1: Du skal sikre dig, at du er tilknyttet holdet i Kluboffice, som potentielt skal sparke straffespark. Din funktion er underordnet, men det er nødvendigt, at du er tilknyttet holdet med en funktion for, at du kan få adgang til registreringen som foregår på mit.dbu.dk.

Trin 2: Når du er oprettet i Kluboffice, vil du have følgende menupunkt på mit.dbu.dk. Det åbner du for at indberette forløbet af straffesparkskonkurrencen for dit eget hold i et spørgeskema.

 

 

Selve spørgeskemaet:

Her bringes en gennemgang af spørgeskemaet, hvor du skal registrere jeres holds straffespark. Spørgsmålene er magen til de seneste år, men designet er ændret lidt.

Trin 3: Når du åbner menuen, vil du møde denne side (Billedet herunder). Her skal du først angive, hvilket hold du indberetter straffespark for. Du kan kun vælge hold, som du er oprettet for i Kluboffice, og derfor vil der være flere valgmuligheder, hvis du eksempelvis er tilknyttet både et U17 og et U19 hold.

 

 

Trin 4: Dernæst vælger du, hvilken kamp der er endt uafgjort, som du ønsker at indberette straffespark for.

Trin 5: Så skal du vælge de 5 skytter, dit hold vælger til at sparke. Det gør du ud fra det holdkort I har sat til kampen.

Trin 6: Dernæst følger disse spørgsmål for hver aktuel skytte en ad gangen. Tryk på ”gem” efter hver skytte.

 

 

Bemærk: Spørgsmålet ”Hvordan brændte skytten straffesparket?” optræder kun, hvis du svarer ”Nej” til om skytten scorer på straffesparket.

 

Vi er klar over, at spørgsmålet ”Er det din oplevelse, at skytten fokuserede på målmanden under sparket?” i nogle tilfælde kan være svært at besvare med sikkerhed. Vi beder her om din bedste vurdering.

 

Trin 7: Efter skytte nr. 3 har sparket, kan straffesparkskonkurrencen være afgjort. Du vil herfra blive spurgt om straffesparkskonkurrencen er afgjort efter hver skytte. Svarer du ”Nej” fortsætter spørgeskemaet med næste skytte. Svarer du ”Ja” afsluttes spørgeskemaet.

Trin 8: Hvis straffesparkskonkurrencen ikke er afgjort efter de første 5 spark, vil du blive spurgt om en skytte ad gangen indtil konkurrencen afgøres.

Trin 9: Hvis straffesparkskonkurrencen efter 10 spark fortsat ikke er afgjort, afslutter vi dataindsamlingen. Du vil her modtage denne besked. Straffesparkskonkurrencen forløber naturligvis, indtil der er fundet en vinder.

Trin 10: Når du har færdiggjort registreringen, sørger du for alle de udfyldte skytter er gemt og afslutter dernæst registreringen.

Kluboffice nyheder I dag kl. 12:00
Guide: Oprykning af spillere En guide til at navigere gennem oprykning af børne- og ungdomsspillere.
KlubOffice opdateringer
28. juni kl. 15:00 Ny opdatering giver bedre overblik i flere funktioner
KampKlar Nyheder
19. juni kl. 10:48 Få hele holdet med til kamp!
Fodbold app nyheder
17. juni kl. 13:03 Fodbold appen klar med ny navigation
KampKlar Nyheder
24. april kl. 09:10 Hele holdet på KampKlar: Tilføj spillere fra app
Luk