Menu

Startopstilling via app

Det er helt op til dig, hvorvidt du ønsker at benytte startopstillingsværktøjet. Det er altså - modsat holdkort - ikke obligatorisk.

For at sætte lave en startopstilling, skal du have udfyldt holdkort. Se hvordan du udfylde holdkort i Fodbold app'en her. 

Se hvordan du sætter din startopstilling i videoen her - eller læs guiden nedenunder. 

Vejledning:

Startopstilling kan først anvendes, når holdkortet er sat.

  1. Tryk på opstillingssymbolet øverst på holdkortet.  2. Vælg den ønskede taktiske formation i dropdownen til højre.  3. Tryk nu på en spiller på banen. Nu får du dit hold listet. Tryk på den spiller, som skal spille på den pågældende position og klik på "OK". Husk at holdkortet SKAL være lavet, før du kan sætte startopstillingen. Fortsæt med resten af spillerne.

Startopstillingen offentliggøres 1 time før kampen – ligesom holdopstilling. Såfremt du ikke ønsker offentliggørelse, men f.eks. kun vil bruge startopstillingen internt (deling i Facebook gruppe, KampKlar eller lign.), så tryk på hjulet og vælg ”Vis kun internt”.

         


På banen vises navne som "A. Andersen" - og altså ikke med fuldt navn. Dette kan ikke ændres på den offentlige visning. Anvender du holdværktøjet KampKlar - og kun vil bruge opstillingen internt - har du mulighed for andre visninger, jf. valg under "Indstillinger" (hjulet).

Startopstillingen vises p.t. på den offentlige kampside i Fodbold app'en, som ser således ud:

         

NB! Startopstillingsværktøjet kan kun bruges i kampe, hvor der er elektroniske holdkort.