Menu

Officials på holdkort (breddekampe)

Der skal anføres minimum én official på alle holdkort. Hvis ikke der er en træner eller holdleder med til kampen, kan også klubbens spillere vælges ved at bruge søgefunktionen, som beskrevet længere nede på siden. Spilleren skal dog have et klubhverv for at kunne søges frem. Man kan godt være angivet som både spiller og official på et holdkort. 

Sådan sætter du officials på holdkort 

Du finder fanen 'Officials' fra menuen i midten af skærmen. Her finder du på startsiden de personer, som er tilknyttet turneringsholdet

Hvis ikke du kan finde den person, du søger, kan du trække ned i menuen og søge på øvrige personer, som er oprettet i klubben. I søgningen finder du alle personer i klubben, som har et klubhverv. Du kan altså også søge spillere i klubben frem, men det kræver at de har et klubhverv tilknyttet deres profil. Det kan fx være 'Holdkortindberetter', 'Livescore/kampfakta indberetter' eller 'KampKlar'. Se hvordan du i KlubOffice tildeles klubhverv her. 

Hvis den person, som er med ude til kampen, ikke er oprettet, skal du vælge 'ikke registreret official'. Du kan kun vælge trænere med et aktivt Fodboldpas. 

Du kan følge med i, om dit holdkort er udfyldt korrekt fra 'Status' i toppen af skærmen. Udråbstegnet vil skifte til et flueben, når holdkortet er udfyldt korrekt. 

 

Hvis du går ud af holdkortet, uden at have udfyldt det korrekt, får du følgende besked:

Samarbejdshold 

Hvis I har et samarbejdshold med andre klubber skal I tilknytte de trænere og holdledere, der vedrører holdet, fra hver af klubberne. Herfra kan de vælges på holdkortet af holdkortindberettere fra begge klubber. Se hvordan I opretter holdkontakter i KlubOffice her. 

Luk