Menu

Holdkort via App (LU kampe)

Bemærk! For at udfylde holdkort, skal din klub have givet dig hvervet "Holdkort indberetter" (det gøres via KlubOffice).


Du kan se dine tildelte hverv på Mit DBU (login på DBU's/Lokalunionens hjemmeside) under Mine oplysninger -> Klub- og holdhverv.
Er kampen en indekamp, så se mere her

Holdkortet SKAL være udfyldt inden kampstart. Manglende udfyldelse kan i nogen lokalunioner medføre tabt kamp, så det er en god idé at have styr på proceduren. 
 

Vejledning:

 1. Hent Fodbold app'en fra App Store eller Google Play. Søg efter "Fodbold" eller "DBU", så dukker den op (symboliseret med DBU logo).

 2. Log ind med dit DBU brugernavn og password. Har du glemt det, så er der en funktion som kan sende dig mail med info om hvordan du kommer videre.

 3. Find holdkortet på din forside, eller i 'Værktøjskassen'. Du kan selv vælge rækkefølgen på funktioner i Fodbold app'en, men 'Holdkort og startopstilling' vil som regel ligge på første side.   Du kan også tilgå holdkortet fra 'Mine hold' - eller hvis I bruger KampKlar udfylde holdkort der igennem. Se hvordan her. 

 4. Inde i holdkort delen vises nu de kampe, som du via dine hverv, har adgang til at udfylde holdkort på. Kampe indenfor de næste 14 dage vises her.
  Du kan fint udfylde holdkortet i god tid (flere dage) før kampen. Modstander kan først se dit holdkort 1 time før kampen.
 5. Tryk på den røde "Hent kampe med samarbejdshold", hvis holdet du skal udfylde for er en del af et samarbejde med andre klubber.

 6. Find og vælg den kamp, du skal udfylde på. På alle andre end første kamp i sæsonen, vil systemet spørge dig om du vil kopiere holdkortet fra sidste kamp, så holdkortet kun lige skal rettes til med evt. nye ændringer til denne kamp. Du kan ikke kopiere fra kampe fra en tidligere sæson.  7. I "Søg spillere" kan du nu søge, finde og vælge spillere som skal på holdkortet. Alt efter hvordan din klub har valgt at organisere sig i KlubOffice, kan dropdowns "Afdeling" og "Hold" give mening at bruge, så dit søgeresultat indsnævres.
 8. Du vælger nu de spillere du vil have med ved at sætte flueben ved de pågældende, og nede på fanen holdkort kan du følge det antal som p.t. er på holdkortet. Tallet fremgår af parantesen.

 9. Klik nu på fanen Holdkort. Nu ser du alle de spillere, du har valgt til holdkortet (eller som er kopieret ind, hvis du har valgt dette). 
  Klik på en spiller for at anføre rygnummer og angive evt. dispensation. Marker også hvis spilleren er reserve. Tryk Gem.

 10. Reserver vil lægge sig under linjen forneden og bliver vist med et R. Dispensation vises med et 'D'. Har du valgt trøjenumre, kan du se dem til venstre for spillerens navn. 
 11. Nu har du klaret spillerdelen, og mangler således kun 'Officials'. Når du trykker på menuen i bunden af holdkortet vil du få vist de holdkontakter, som af klubben er tilknyttet det turneringshold, du er ved at udfylde holdkort for. Vælg en holdkontakt på samme måde som med spillerne - ved at sætte flueben i boksen til højre for navnet. 

 12. Hvis der er en anden træner eller holdleder med til kampen, kan du vælge at søge blandt de personer, der er registreret i klubben. Hvis ikke personen er oprettet i klubben, kan du vælge 'ikke registreret official' nederst på siden.  13. Officials fremgår nederst på holdkortet. Når holdkortet er korrekt udfyldt ændrer ikonet i toppen af siden fra et udråbstegn til et flueben. 
 14. Nu er holdkortet færdigt og det er registreret i DBU's systemer. Det skal ikke på anden måde gemmes eller sendes videre. Hvis ikke holdkortet er udfyldt korrekt, vil du få nedenstående fejlmeddelelse, når du går ud af holdkortet. På udråbstegnet kan du se, hvad der mangler for at holdkortet er færdigt. 

 15. Du kan også klikke på fanen Kontakt, hvis du har brug for at kontakte enten modstanderhold, spillested eller dommer (bemærk at dommers kontaktoplysninger ikke er tilgængelige i alle lokalunioner).

  For yderligere tvivlsspørgsmål klik på ? øverst til højre, hvis du er i tvivl om noget. 


Har du spørgsmål/kommentarer til denne manual, skriv meget gerne til os på support@dbu.dk.