Menu

Systemopdatering 25. januar 2023

image
DBU IT
26. januar 2023 kl. 19:20
En lille ændring, der skal gøre det lettere at overskue status på nyindmeldte medlemmer. Og så er det nye Get Movin' projekt flyttet i KlubOffice. Få overblik over nye muligheder og rettelser.

Nye funktioner, muligheder og justeringer

KLUBOFFICE

Status på online indmeldelse

Når man melder sig ind i en klub i en fodboldsportsgren, skal man først godkendes i DBU's system, for at tjekke at man ikke har en DBU-profil i forvejen. Det sker for det meste automatisk, men der kan være sammenfald som kræver en manuel godkendelse. Nu kan man fra 'Medlemsgodkendelse' se hvilke spillere, der afventer godkendelse i Lokalunionen.

Medlemmer, der afventer godkendelse af en Lokalunion, vil være markeret nedtonet og kan ikke indmeldes, før de er blevet godkendt. 

Medlemmer, der afventer godkendelse, tæller ikke med i menuen på forsiden, før de er godkendt. 

Get Movin' 

Det nye projekt, 'Get Movin', som skal skabe ligeværd mellem kønnene i fodboldens fællesskaber og øge spilleglæden for piger og kvinder landet over, er nu også integreret i KlubOffice. Således kan klubrådgivere samarbejde med klubber, der deltager i projektet, via KlubOffice. 

Læs mere om Get Movin' her

 

Holdhverv dropdown sorteret alfabetisk 

Ved tilføjelse af nye personer til holdhverv på stamhold, er sorteringen nu alfabetisk.

 

Fejlrettelser

KLUBOFFICE

Manglende sletning af træningskampe

Når man forsøgte at slette en træningskamp i KlubOffice, blev sletningen ikke gennemført. Det er blevet rettet. 

 

"Skjulte" medlemmer af trænerteamet får ikke længere besked om træningskampe

Hvis man er markeret som skjult på stamholdet i KlubOffice, får man nu ikke længere besked om oprettelse og status på træningskampe. Læs mere om den nye funktion, hvor trænere og holdledere selv kan oprette træningskampe fra Mit DBU her

Luk