Menu

Tre online klubmøder venter i januar

image
DBU IT
21. december 2021 kl. 14:19
Der er rig mulighed for at sparke det nye år i gang med både inspiration og indflydelse. DBU IT afholder tre online klubmøder på hverdagsaftener i januar. Tilmeld dig her.

Der er både mulighed for at lære nye funktioner at kende, få genopfrisket de digitale tips - og for at få konkret indflydelse på systemerne i IT Klubpakken. Læs mere og tilmeld dig en eller flere af de tre online klubmøder i januar herunder. 

Tip! I KlubOffice kan du altid se kommende begivenheder - både klubbens, jeres lokalunions og altså også fra DBU IT. 

Online klubmøde: Nyt og nyttigt i IT Klubpakken - 20. januar fra 19.00-21.00

TILMELDING HER 

Ventelister, Veo-videoer og masser af videreudvikling på populære funktioner i IT Klubpakken. Vi gentager den hyggelige, online sammenkomst fra sidste år og glæder os til at sige GODT NYTÅR til alle klubfolk. I rundt regnet 2x45 min. ser vi på de nye- og eksisterende muligheder i systemerne, som ligger klar til at blive aktiveret i jeres klub. 

I 1. halvleg handler det om klubbens maskinrum, KlubOffice, og efter pauseteen sætter vi KampKlar, Klub-CMS og Fodbold app'en på banen. 

Du er velkommen til at være med, lige præcis til den del af arrangementet, som du finder spændende. Det er ikke et krav, at jeres klub i forvejen bruger systemerne.

Man må gerne være med for at blive inspireret, og hvis der er behov for uddybning, så er vi klar til at hjælpe dig og din klub efterfølgende. 

​Programmet ser ud som følger, med forbehold for tillægstid til begge halvlege 

19.00-19.45 - 1. halvleg: KlubOffice

Pause - 19.45-20.00

20.00-21.00 - 2.halvleg: Klub-CMS, KampKlar og Fodbold app'en 

 

Klub-CMS og KlubOffice data - 6. januar fra 20.00-21.00 

TILMELDING HER

Er det dig, der står i spidsen for klubbens hjemmeside? Bruger I Klub-CMS? Eller andet CMS, men har brug for data til at levere dynamisk indhold til hjemmesiden? 

Hvis du kan svare ja til et eller flere af ovenstående spørgsmål, så kan dette møde være noget for dig. Vi åbner for mikrofonen, og inviterer klubfolk ind for at høre, hvilke behov der er i din klub. Derefter tager vi en debat om, hvordan vi bedst kan imødekomme de behov. 

Mødet vil have klubberne i fokus, og det forventes derfor, at du har lyst til at byde ind til debatten. Du er velkommen, uanset om I bruger Klub-CMS eller andre af DBU's IT-systemer i din klub. 

 

Introduktion: Testbruger i den nye Fodbold app - 10. januar fra 20.00-21.00 

TILMELDING HER 

Vil du være først i fodbold-Danmarks nye app?

Fodbold app’en i sit nuværende design er klar til at lægge støvlerne på hylden, og give plads til nye, yngre kræfter.

Der er gang i værkstedet, for at gøre app’en kampklar til sæsonstart 2022, og du kan få en central rolle i at få hele Danmarks Fodbold app i topform.

Vi skal bruge en gruppe af dygtige brugere, der kan hjælpe med at teste den nye app helt ude på banen. Det er her, vi kan finde de sidste procenter, så vi sikrer en god debut.

Du får adgang til den nye app - og skal give os besked hvis du finder fejl – men ellers skal du bare gøre som du plejer, når du benytter Fodbold app’en.
For at komme med på holdet, skal du have en eller flere af disse roller:

- ’Holdkortindberetter’
- Træner eller holdleder på et hold i KampKlar
- ’Livescore- og kampfakta’ indberetter
- Dommer

Er du interesseret? Så meld dig til denne online introduktionsaften. Det er gratis og uforpligtende at deltage.

Du kan efter mødet tage stilling til, om du vil med på holdet.

Af hensyn til efterfølgende kommunikation, kan du kun tilmelde dig selv. Er I flere fra klubben eller dit fodboldnetværk, der vil melde jer til, så videresend endelig linket til tilmelding. 

Da vi kun skal bruge et begrænset antal testbrugere, kan det blive nødvendigt med lodtrækning, hvis interessen overstiger antallet af pladser.  

 

 

 

Luk