Menu

Gør det let at finde vej med en infoskærm

image
Thomas Kristensen
25. september 2019 kl. 15:24
Hjælp klubbens medlemmer og gæster på rette vej. Du kan automatisk få information ud på en infoskærm med data fra KlubOffice.

Lørdag morgen kl. 9.30, på udebane med søvnige spillere, og et boldnet under armen. Hvor skal vi spille? Hvor skal vi klæde om? En situation, de fleste spillere, forældre og trænere har stået i et utal af gange. Infoskærme med automatisk data fra DBU's systemer kan gøre det lettere at vise vej, og skabe overblik over aktiviteter på anlægget. 

Løsninger til alle behov

Der er forskellige løsninger, afhængigt af kompetencer og behov. Hvis I ønsker en simpel visning af dagens kampe - og har en frivillig med lidt teknisk snilde - kan I klare det selv. Hvis I gerne vil have en mere levende infoskærm, er der flere andre muligheder på markedet. Du får de tre muligheder, der lige nu giver mulighed for at sætte en løsning op med automatisk integration fra KlubOffice. 

Den hjemmelavede 

I kan med en Klub-CMS hjemmeside selv sætte en infoskærm op med fx dagens kampe. Det kræver dog lidt teknisk snilde, og indeholder begrænsede designmæssige udfoldelsesmuligheder. 

Du finder her en vejledning til hvordan, hvis du vil give dig i kast med at lave en infoskærm ud fra jeres hjemmeside. Har jeres klub endnu ikke en hjemmeside i Klub-CMS, kan I prøve 30 dage gratis her. 

Se hvordan FC Horsens har lavet en infoskærm ud fra deres Klub-CMS hjemmeside. 

Den udvidede 

Hvis din klub ønsker at have en mere levende infoskærm, med videoer, RSS-feeds i bunden - og en brugervenlig backend - så kan Nordicscreen's løsning være sagen. Nordicscreen sætter siden op efter jeres behov, og kampene kommer automatisk med over fra KlubOffice.

 
Et eksempel på hvordan en infoskærm kan tage sig ud.

I backenden, ScreenBuddy, sætter du playlister op, så I kan have videoer, billeder og sponsorer kørende i rotation. 

Læs mere om infoskærme fra Nordicscreen her. 

Brug for mere end bare infoskærmen? 

Hvis I har behov for andre funktioner - fx vejvisning, digitale opslagstavler eller lignende - har virksomheden MediaConnect et bredt udbud. Mediaconnect har specialiseret sig i at levere løsninger til bl.a. kommuner. Du kan læse mere om Mediaconnects løsninger her. 

Det er en god idé at kontakte en udbyder for at afdække mulighederne i jeres klub. Aftaler indgås individuelt med Nordicscreen eller Mediaconnect, og der tilbydes således ikke support fra DBU på løsningerne.