Menu

Fodboldpas via Mit DBU på web

Du kan logge ind med din DBU-profil på www.dbu.dk . I øverste højre hjørne trykker du 'log ind', som vist på billedet nedenunder.

Efter login kommer direkte ind på Mit DBU - ellers tryk på "Mit DBU" øverst til højre (hvis du ER logget ind i forvejen): 

Jeg har ikke en DBU-profil - og har heller ikke oprettet én for mit barn. Hvad gør jeg? 

Alle spillere, der deltager i DBU's turneringer, har en DBU-profil. Hvis ikke du selv har oprettet en profil, har din klub formentlig gjort det for dig. Tjek med din kontaktperson i klubben, om du har en DBU-profil. Du skal IKKE oprette en ny profil. 

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min adgangskode? 

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du ved at klikke på Log ind og derefter trykke 'glemt adgangskode', få den genfremsendt til din mailadresse. Dit brugernavn fremsendes i samme mail. Hvis du får besked på, at din mailadresse ikke er aktiv, skal du tage kontakt til din klub. Det kan betyde, at du eller din klub har oprettet din DBU-profil med en anden mailadresse. 

Sådan aktiverer du Fodboldpasset:

Du skal gennem to steps for at aktivere dit Fodboldpas. Fra januar 2021 er 'Billedsamtykke' udgået fra Fodboldpasset, som følge af ændringer i Datastyrelsens ændrede praksis. 

Først og fremmest skal du acceptere 'Privatlivspolitik', som vist på billedet herunder: 

Du har måske uploadet et profilfoto, som følger dig på din DBU-profil. For at klubben, DBU og lokalunionerne må bruge billedet, skal du jfr. den nye Persondataforordning, give tilladelse til det. Du kan selvfølgelig vælge ikke at give tilladelse til det. For at gøre det, skal du blot lade boksene stå tomme og trykke 'gem samtykke'.

Du kan være meldt ind i flere klubber. I det sidste step får du overblik over, hvilke klubber du er registreret i. Hvis ikke du ønsker at være medlem af en klub, skal du kontakte den for at melde dig ud.Når du herefter trykker 'luk vindue' vil du have aktiveret dit Fodboldpas. 

Du kan læse mere om Fodboldpasset her: Fodboldpas FAQ. Har du udfordringer med at aktivere dit Fodboldpas, kan du kontakte din lokalunion. Du finder kontaktoplysninger på den enkelte lokalunions hjemmeside. 

Luk