Menu

Stillinger, modtagerlister og sponsorer: Nyt til nyhedsbreve

image
DBU IT
02. juni 2022 kl. 19:34
Der er sat nye muligheder på banen til de klubber, der benytter Klub-CMS til at sende klubbens nyhedsbrev ud.

Stillingen undervejs i sæsonen. Den vigtige kamp i weekenden. Eller en loyal sponsor, der skal have spalteplads. 'Nyhedsbreve' i Klub-CMS har fået flere strenge at spille på, så det bliver endnu lettere at klikke sig til et færdigt skriv til klubbens medlemmer, frivillige eller sponsorer.

Har I ikke Klub-CMS i din klub? Prøv 30 dage gratis her. 

Et nemt nyhedsbrev 

Det er ikke alle klubber forundt at have en skribent til at grifle klubbens nyhedsbrev. Derfor er muligheden i Klub-CMS bygget op om de samme elementer som man kender det fra Klub-CMS hjemmesiden: moduler, der er lige til at klikke ind. 

Indtil videre har man kunnet klikke nyhedsartikler, billeder fra mediearkivet og links ind i klubbens nyhedsbreve. Men med den nyeste opdatering til Klub-CMS, får klubberne altså endnu flere medspillere. Nu kan kampe, stillinger, sponsorer og alm. tekstsider også hentes ind med et enkelt klik. 

Se hvordan man bruger mulighederne i vejledningen til 'Nyhedsbreve' her. 

En af de nye muligheder er, at man kan klikke en kamp eller stilling direkte ind i nyhedsbrevet. 

 

Man kan også indsætte en knap i den farve, man ønsker. Her fra seneste udgave af 'Fodboldens IT-nyt'. 

Header og footer kan nu få lidt mere liv, ved at indsætte et baggrundsbillede. 

Vælg modtagere fra KlubOffice 

Det har indtil videre kun været muligt, at have en modtagerliste til klubbens nyhedsbrev - typisk en blanding af medlemmer, frivillige og sponsorer. Nu kan man sætte flere forskellige modtagerlister op, og sågar hente direkte fra kartoteket i KlubOffice. 

På den måde kan man undgå at sende nyhedsbrevet ud til udmeldte medlemmer, og vælge kun at sende til enkelte hold eller afdelinger. 

Sådan ser det ud, når man sætter dynamiske modtagerlister op i nyhedsbrevsmodulet i Klub-CMS. Se hvordan i bunden af vejledningen her

 

Find hele vejledningen til 'Nyhedsbreve' i Klub-CMS her

Opdateringen til Klub-CMS giver også nye muligheder, når man laver en Infoskærm via Klub-CMS. Læs mere om de nye funktioner her. 

 

Luk