Menu

1. Modtagerlister

Intet succesfuldt nyhedsbrev uden modtagere. Du kan starte med at importere de kontakter, der skal modtage jeres nyhedsbrev. Efterfølgende kan du samle nye modtagere op på hjemmesiden. 

Det er også muligt at laver modtagerlister på baggrund - af medlemmer / personer eller sponsorer i KlubOffice

 

Du opretter en modtagerliste - ved at klikke på de 3 prikker og vælge 'Ny modtagerliste'

En modtagerliste kan have to listetyper:

Alm. modtagerliste - hvor man manuelt importerer modtager og opsamler dem vi footeren på selve jeres hjemmeside

Dynamisk modtagerliste, udfra filtre - hvor der integreres til KlubOffice og modtagerne hentes derfra - hver gang en nyhedsbrev udsendes

 

Alm. modtagerliste

Importér tilmeldte 

Du har måske allerede en medlems- eller klubliste med personer, der gerne vil modtage nyhedsbrev, eller information fra klubben i det hele taget. Du kan finde de personer frem fra medlemslisten, og trække dem ud som Excel-fil, som vist nedenunder. 

 

Efterfølgende skal du gå til 'Nyhedsbreve' - markeret med papirflyet - i venstre side af skærmen. Her vælger du 'Modtagerliste'. 

 

Nu kan du importere din fil (husk at gemme den som csv-fil) til modtagerlisten. 

 

Du vil nu kunne se de kontaktmails, der er importeret i oversigten - og følge med i hvor mange, der er på modtagerlisten for dit nyhedsbrev. 

 

Få nye læsere

Nu har du forhåbentlig en masse modtagere af nyhedsbrevet klar, og kan nu trække nye læsere til. 

Gå til forsiden og vælg 'Footer (Sidefod)'. 

 

Scroll ned til 'Vis tilmelding til nyhedsbrev' og marker 'Ja'. Angiv derefter et navn for tilmeldingen - eksempelvis 'Tilmeld dig FCA's nyhedsbrev'. 

 

Dynamisk modtagerliste

På den dynamiske modtagerliste - bliver der integreret med Kluboffice og der er mulighed for at vælge og sammensætte selve modtagerlisten ud fra medlemmer - klubpersoner eller sponsorer

Dette gøres på fanen 'Modtagerliste' og via 'Filtertype'

Der kan blandes modtager - sådan at der kan vælges forskellige hold - PLUS nogle klubpersoner og f.eks. en sponsor. De vil alle være på den samme modtagerliste.

Luk