Menu

Generelle moduler

Klub-CMS er styret af 'moduler' - en form for pakke, som giver dig data helt automatisk fra klubbens- og DBU's systemer. Det gør, at du med få klik kan vise klubbens kontaktpersoner, stillinger, resultater, livescore - og meget, meget mere. 

I oversigten ude til højre kan du se alle de moduler, du har i din værktøjskasse på generelle sider og sektioner. Du kan nemlig også vælge at lave sider specifikt for det enkelte hold, med holdets kampe, kontaktpersoner, træningstider mv. Men så skal du i stedet lave en holdside. Find de moduler, du har til rådighed på holdsider her. 

Du finder en vejledning til alle moduler i menuen ude til højre.

Ny og gammel modulvælger
Du kan på alle dine sider vælge to modultyper: den nye modulvælger (også kaldet et 'grid'), som giver dig flere muligheder for at sætte modulerne op som du ønsker det - og den gamle modulvælger, som er en mere fastlåst, designmæssig opbygning. Den nye modulvælger har desuden to moduler mere: 'Billede' og 'Tekst':


Sådan ser det ud på en side med den 'gamle modulvælger'. Du kan konvertere til 'ny modulvælger' ved at slå knappen til, som vist på billedet. 

 

Du kan læse mere om den nye modulvælger her.


Sådan ser din modulvælger ud, hvis du vælger 'ny modulvælger'. 

Luk