Menu

Aktivitetsliste

Modulet "Aktivitetsliste" bruger en række af de samme elementer som "Infoskærme" - det er dermed muligt, på hjemmesiden, at skabe et overblik over de aktiviteter, træningstider og bane-bookings, der er lavet i KlubOffice. Ift. periodevalg, så benyttes samme indstillingsmuligheder, som dem der benyttes på modulet "Klub- og stævnevalg" - se trin 3 på denne side.

En aktivitet der spænder over flere dage, vises som den første på de datoer, der er angivet for aktiviteten. Der vil i disse tilfælde under "Start" blive vist dato og tidspunkt for dette og det samme under "Slut", hvor dato for dette tilmed vil blive vist. På dagene imellem slut- og startdato, vil der under "Start" vises "Hele dagen" og under "Slut" vises datoen for dette. På selve slutdatoen vises "Hele dagen" under "Start" og under "Slut" vises kun sluttidspunktet.

 

Sådan får man Aktivitetsliste ind på hjemmesiden
Opret en side eller sektion - eller brug en eksisterende og gå derefter til fanen 'Moduler'. Tryk på 'Tilføj modul' og 'Aktivitetsliste':

 

Det åbner en pop-up, hvor man får en række muligheder for at tilpasse visning. Hvis man gerne vil have vist alle aktiviteter, kampe og træninger i klubben i en given periode, skal alle flueben blot være slået til. 

 

 

Når man gemmer og udgiver siden vil alle aktiviteter, der er oprettet i klubben, blive vist i det interval, man har valgt: Luk