Menu

Deltagere

Under 'Deltagere' på den enkelte aktivitet får du overblikket over deltagere til aktiviteten. Overblikket afhænger af Tilmeldingstype.

En deltager kan have fire forskellige status: 

 • Ikke svaret 
 • Til rådighed 
 • Ikke udtagede spillere 
 • Udtagede spillere 

Du kan desuden have udtagede spillere, der ikke har bekræftet deltagelse, hvis du har sat i fluebenet 'Bekræft udtagelse', da du oprettede aktiviteten. 

Sådan udtager du holdet på Mit DBU

 1. Klik på det grønne plus ud for spilleren i kolonnen "Ikke tilmeldte". Spilleren flyttes nu til kolonnen "Udtagede spillere". 
 2. Ønsker du at sætte en spiller, der ikke har svaret, som 'Til rådighed', kan du trykke på det grå spørgsmålstegn og ændre det til et gult flueben for 'Til rådighed'. 
 3. Ønsker du at udtage en spiller fra et andet hold kan du søge spillere frem på det røde kryds i bunden (kan kun gøres fra KampKlar på Mit DBU). 
 4. Hvis du har valgt begrænset adgang på aktiviteten, så kan du klikke på knappen 'Vis kun udvalgte spillere', hvis du kun ønsker at få vist de udvalgte spillere.  
 5. Under spilleren kan du se tidspunktet for sidste (og kun sidste) statusændring.

Sådan udtager du holdet i appen

 1. Klik på det grønne plus ud for spilleren i kolonnen "Ikke svaret". Spilleren flyttes nu til næste skridt i tilmeldingsprocessen, afhængig af tilmeldingstypen
 2. Hvis aktiviteten benytter bekræft udtagelse, så kan du bekræfte på vegne af spilleren ved at trykke på det grønne plus-ikon. 
 3. Visningen er som udgangspunkt sat til alfabetisk, men du kan også vælge at sortere visningen efter spillergrupper. Hvis du har valgt begrænset adgang på aktiviteten, så vil du desuden få mulighed for at filtrere på "Hvis kun udvalgte spillere". 
 4. Under spilleren kan du se tidspunktet for sidste (og kun sidste) statusændring.

 

Luk