Menu

Bekræft udtagelse

Det kan være rart som træner eller holdleder, at få en bekræftelse på, at en spiller kan deltage i den aktivitet, som vedkommende har meldt sig 'til rådighed' til. 

Sådan gør du 

Opret en aktivitet af typen 'til rådighed'

Sæt flueben i 'bekræft udtagelse'

Skriv evt. et antal i 'Max antal bekræftede' - hvis der f.eks. kun skal 10 med ud og spille. Der lukkes for at kunne bekræfte - når max antal er nået.

Tilføj evt. 'begrænset adgang' hvis du kun ønsker tilbagemelding for de spillere du har udtaget.Så er det blot at udtage spillere, hvorefter de vil modtage en besked om at de er udtaget i deres Beskedcenter. 
Logger de på KampKlar på Mit DBU eller i Fodbold app'en, har de mulighed for at bekræfte eller framelde sig. Du modtager herefter selv en besked i Beskedcenteret om bekræftelsen: Du kan som træner altid se på deltager listen, om en spiller har bekræftet. Dette vil fremgå som et grønt flueben.
Ved at klikke på markeringen, kan man som træner altid selv bekræfte, hvis nu man har fået tilsagn fra spilleren.

I KampKlar i Fodbold app'en kan du se forskel på spiller, der har bekræftet udtagelsen ved hjælp af den teksten under navnet (se punkt 1). Du kan selv bekræfte udtagelsen ved at trykke på det grønne plus (se punkt 2): Er der ikke sat spillere i "Begrænset adgang" vil hele truppen kunne sætte sig "til rådighed". 

Luk