Menu

Automatisk fodboldkalender: Klik holdet KampKlar til en ny sæson

image Med KampKlar kan trænere og holdledere bruge mere tid på banen - og mindre bag skærmen. Foto: David Almegaard.
DBU IT
19. juli 2021 kl. 11:27
Alle kampe og stævner i kalenderen, og direkte besked til træneren, hvis der kommer ændringer i løbet af sæsonen. Se hvordan klubbens hold bliver KampKlar til en ny sæson.

Fodbold-Danmark ser i spænding frem mod græsgrønne baner, point på højkant og en spændende sæson. I KampKlar - holdets administrationsværktøj - kan man få serveret alle kampe helt automatisk ind i holdkalenderen. Og skulle dit hold være involveret i én af de omkring 18.000 fodboldkampe om året, der finder et nyt spilletidspunkt, får man automatisk besked. 

Se her hvordan klubben kan hjælpe holdene på vej

Automatisk kampkalender

KampKlar spiller i bedste tiki-taka stil 1-2 med DBU's turneringsdatabase. Det betyder, at du kan importere kampprogrammet med ganske få klik fra KampKlar på Mit DBU. 

1. Log ind på Mit DBU her. 

2. Vælg 'KampKlar' i venstre side, og vælg det hold, hvor du er træner eller holdleder. 

3. Gå til 'Indstillinger' --> 'Turneringshold'.

4. Tryk på 'Opret aktiviteter' (mulighed, hvis turneringsholdet er koblet på et stamhold i KlubOffice), eller 'Tilføj' nedenunder. 

Se her hvordan man med aktivitetsskabeloner kan genbruge indstillinger fra kamp til kamp.

Herefter skal du bare åbne op for aktiviteterne, så spillerne kan tilmelde sig. Se hvordan i videoen her, eller læs vejledningen her

 

Få besked om kampændringer

18.000 fodboldkampe om året flyttes til et andet tidspunkt, et andet spillested eller lignende. Det kan være en ændring, der betyder at træneren er nødt til at udtage et helt nyt hold - eller måske give besked om en ændret mødetid. 

KampKlar giver automatisk besked til trænere og holdledere, hvis der er ændringer til kamp- eller stævneaktiviteter. Trænerteamet bestemmer selv, hvad der skal ske med aktivitet, mødetid og deltagere. 

Fra 'Beskedcenter' i Fodbold app'en kan man bestemme, hvordan man vil have besked, når der kommer kampændringer. Via beskedindstillinger kan man vælge, at få notifikationer og/eller e-mail, når der lander en besked i fodboldindbakken. 

Se hvordan du håndterer kampændringer i KampKlar i Fodbold app'en og på Mit DBU her. 

Og se hvordan trænerteamet kan få besked, når der er nye kampe eller turneringer klar i KampKlar her

Synkroniser med din egen kalender

Via funktionen 'iCal' kan man synkronisere KampKlar-kalenderen med sin egen private kalender. Det kan man gøre fra 'Samlede aktiviteter' fra KampKlar i Fodbold app'en - og på den måde få alle aktiviteter med, hvis man er med på flere hold.

Hvis man har børn på flere hold, eller i forskellige klubber, er det en god idé at bruge funktionen 'Kontaktperson'. Så kan man nemlig få aktiviteter for hele familien med på én gang. 

Se hvordan man får KampKlar-kalenderen til at spille sammen med sin egen kalender her. 

 

Du kan finde vejledninger til alt omkring KampKlar, der vedrører trænere og ledere her - og guides til forældre og spillere her.