Menu

Sæsonens kampe i kalenderen med få klik

image
DBU IT
22. marts 2022 kl. 14:49
Kampprogrammerne bliver i disse dage sluppet løs fra lokalunionerne. Bruger I KampKlar på holdet, så er det let at få kampe og stævner i holdkalenderen. Se hvordan her.

Den gule besked

Beskedcenteret i Fodbold app'en og på Mit DBU, blinker hos flere tusinde trænere og holdledere i fodbold-Danmark i disse uger. Når kampprogrammet bliver frigivet af lokalunionerne, kan kampene nemlig klikkes i KampKlar-kalenderen. 

 

Sådan ser den besked ud, der automatisk sendes ud til trænere og holdledere, når programmet er klar. Men kun, hvis klubben har kædet holdet fra turneringen sammen med holdet i KampKlar. 

 

Hvis klubben har gjort forarbejdet, bliver træneren mødt af en gul besked på holdet. Herfra kan kampene lægges i kalenderen med få klik. 

 

Hvis ikke klubben har klaret opvarmningen, så skal trænerne selv holde øje med, hvornår programmet bliver frigivet - og forbi 'Indstillinger' --> 'Turneringshold' i KampKlar på Mit DBU, for at klikke dem i kalenderen. 

Se hvordan i videoen her: 

Hvis der sker ændringer på turneringsprogrammet i løbet af sæsonen, får holdledere og trænere automatisk besked i deres Beskedcenter

Genbrug dit arbejde med en aktivitetsskabelon 

Mødetid to timer inden kampstart. Husk skinner. Hvem kan køre?

Der er mange praktiske oplysninger af nærmest rituel karakter i forbindelse med en fodboldkamp. Dem er der ingen grund til at taste ind flere gange. Man kan nøjes med at lave arbejdet én gang, og derefter genbruge det fra kamp til kamp og sæson til sæson. Når du henter kampe ind i KampKlar-kalenderen, kan du bruge en 'Aktivitetsskabelon'

Aktivitetsskabeloner giver dig de samme valgmuligheder, som du har, når du opretter en kamp eller et stævne - tilmeldingstype, opgaver, synlighed osv. 

Se hvordan du bruger aktivitetsskabeloner i videoen her: 

Luk