Menu

Bliv klar til sæsonstart: Find træningskampe fra Fodbold appen

image Fra Fodbold appen kan man finde modstandere til at finpudse de sidste ting inden sæsonpremieren. Foto: Theis Bothmann.
DBU IT
09. februar 2022 kl. 10:00
Er du også én af de trænere, der bare ikke kan vente til den nye sæson starter? Så er du ikke alene. Fra 'Træningskampe' i Fodbold appen kan I finde modstanderhold til de sidste forberedelser inden sæsonstart.

Uanset om du er træner i Odsherred, Nørrebro eller Jerne, så kan du med 'Træningskampe' i Fodbold app'en og på Mit DBU finde en modstander. Byd ind på træningskampe oprettet af andre, eller tag selv initiativ til en kamp. Hvis der skal dommer på, bliver der sendt en ansøgning afsted med det samme, og kampen bliver automatisk ført i kalenderen. 

Bliv træningskampsopretter 

Du skal starte med at sikre dig, at din klub har givet dig adgang til at oprette træningskampe. For at kunne oprette træningskampe, skal man have klubhvervet 'Træningskampopretter'. Hvis ikke du har adgang, vil du automatisk møde en mulighed for at ansøge om at blive det, som vist på billedet her. 

Klubben kan vælge at begrænse, hvornår og på hvilke baner, man kan oprette træningskampe. Læs mere om den mulighed under 'Træningskampstider' her. 

 

Er du mere til video? Se videoguiden til at oprette træningskampe i Fodbold appen her: 

 

Find jeres modstander 

Når du har fået hvervet er du klar til at finde modstandere. Du kan søge blandt udbudte kampe, fra Fodbold app'en eller Mit DBU

Hvis ikke du kan finde en modstander i søgningen, kan du selv udbyde en træningskamp, som andre trænere kan byde ind på. Det kan du også gøre fra Fodbold app'en eller Mit DBU

Når du har oprettet ønsket, kan du se, når potentielle modstandere byder ind på dem, fra 'Mine ønsker'.

 

Herefter klarer systemet alt det praktiske for dig: 

- Der bliver bestilt en dommer, hvis det er valgt (skal tillades af klubben)

- Der sendes en besked til modstanderen om, at ønsket er blevet godkendt (hvis det er valgt - se beskrivelsen i bunden)

- Kampen bliver ført ind i klubbernes kampprogram i KlubOffice

Bruger I KampKlar på holdet, skal kampen oprettes manuelt.

Få besked, når der er nyt om dine træningskampe 

Fra 'Beskedindstillinger' kan du selv bestemme, hvordan du vil have besked omkring forespørgsler, svar på ønsker og svar på de bud, du selv har afgivet. Man kan vælge at få besked via en app notifikation, e-mail - eller sende besked til en anden e-mail end den, der er registreret på din DBU-profil med 'sekundær e-mail'. 

Klubbens valg

’Træningskampe’ tager ikke alt arbejdet ud af hænderne på kampfordeleren. Det er således fortsat klubben, der deler rettigheder ud til at oprette træningskampe. Det er også muligt at begrænse træneren til enkelte tidspunkter på ugen.

På den måde kan klubben sikre, at der ikke opstår dobbeltbookinger på anlægget.

Se i videoen her, hvad klubben skal gøre for at give adgang til at klubbens trænere kan arrangere træningskampe.

Hvis man bruger DBU's hjemmesidesystem, Klub-CMS, er der desuden mulighed for at vise en baneoversigt, hvor klubbens trænere kan se, hvornår banerne er booket. 

Se hvordan man bruger 'Banebooking' i Klub-CMS i artiklen her