Menu

Udnyt pladsen: Vis ledige banetider på hjemmesiden

image
17. februar 2021 kl. 12:44
Banebooking fra KlubOffice har nu fået et modul til at vise de aktiviteter frem, der er booket ind på klubbens baner og anlæg.

Overblik kan forhindre tomme baner 

Det kan være svært med mange hold på flere forskellige baner og anlæg, at undgå banekapacitet, der ikke bliver benyttet. Det er ekstra ærgerligt, hvis der er hold i klubben, som kunne have brug for en banetid. 

'Banebooking' i KlubOffice har samlet kamp- og træningstider, samt evt. andre bookinger på klubbens anlæg. De bookinger kan nu vises på klubbens Klub-CMS hjemmeside. Og der hvor der er ledige tider, kan man guide trænere og medlemmer til en kamp- eller banefordeler. 

På de optagede tider, fx markeret med rød, vises de optagede tider. Og på de ledige tider, fx markeret med grøn, kan man indsætte en tekst. Hvis der er valgt flere baner, kan man skifte mellem dem fra drop-down i toppen. 

Nyt modul i Klub-CMS

Det nye 'Banebooking' modul er med i den nyeste opdatering af Klub-CMS, og kan nu vælges under 'Indhold' på alle sektioner. 

1) Start med at give modulet en overskrift, fx 'Baneoversigt'. 

2) Vælg et start- og et sluttidspunkt for visning af banetiderne. Hvis der aldrig er aktiviteter i et specielt tidsrum, kan det være en fordel at begrænse, så oversigten bliver mere overskuelig for læseren. 

3) Tilføj en tekst, der kan vises på de tider, der ikke er booket. Det kan fx være en kontakt til der, hvor man kan booke en banetid. 

4) Vælg om du vil medtage træningstider. Hvis man har mange baner og tider, kan det være nyttigt at dele op i flere oversigter. 

5) Vælg om 'Banebooking' skal vise alle de baner, der er oprettet i KlubOffice. I visningen på hjemmesiden vises kun én bane af gangen - men der kan skiftes fra en drop-down. 

 

 

Kom i gang med Banebooking i KlubOffice

Alle de nye muligheder for at give overblik, kræver at tiderne booket ind i 'Banebooking' i KlubOffice. Det er her, alle kampe og træninger kan trækkes ind for et samlet overblik. Desuden kan der sættes omklædningsrum på kampe til brug, som kan bruges til fx 'Infoskærm' og til visning for modstanderhold i Fodbold app'en. 

Læs hele vejledningen til 'Banebooking' i KlubOffice her - og klik på billedet for at komme direkte til menuen i KlubOffice.