Menu

Aktiviteter

Alle dine aktiviteter fra KampKlar er samlet i 'Aktiviteter' øverst på forsiden. 

Her er alle fodboldaktiviteter samlet, der vedrører dig og din DBU-profil - således også aktiviteter i KampKlar for dig som træner, spiller eller kontaktperson. Aktiviteterne vises kronologisk efter tidspunkt, startende med den aktivitet, der står først for. 

Du kan finde næste aktivitet ved at swipe til venstre på skærmen. Du får forskellige oplysninger om aktiviteten, og nederst kan du se, hvem den omhandler (hvis du er kontaktperson - og en status (den, der er markeret som 'Ikke svaret' herunder). 

På den måde kan du få et hurtigt overblik over fodboldaktiviteter. I aktivitetslisten fremgår også evt. dommeropgaver og 'Klubaktiviteter'.

 

Få det fulde overblik over dine fodboldaktiviteter ved at trykke på kalender-symbolet, som følger med rundt i Fodbold app'en. 

Her kan du - uanset hvor du er i Fodbold app'en - finde en samlet oversigt over de aktiviteter, der er knyttet til din DBU-profil. Det er også herfra, at man kan hente et iCal link til KampKlar-kalenderen, så du automatisk kan få fodboldaktiviteterne ind i din egen kalender. 

Luk