Menu

Beskedindstillinger

Fra Beskedindstillinger kan man vælge, hvordan man vil have videresendt de beskeder, der sendes til 'Beskedcenter' - den fodboldindbakke, der følger med rundt i højre hjørne af Fodbold app'en. Herfra kan man også komme til Beskedindstillinger. 

Man kan få leveret sine beskeder fra beskedcenteret videre på tre forskellige måder: 

  • App notifikation
  • E-mail 
  • Sekunder e-mail 

Sådan finder og bruger du Beskedindstillinger 

1. Tryk på fodbolden i floating menuen i bunden. 

2. Tryk på 'Beskedindstillinger'. 

3. Afhængigt af hvilke roller man har, er der forskellige indstillinger til forskellige typer beskeder.
Alle typer beskeder, der dækker det hverv, man har, sendes til 'Beskedcenter' - men her kan du altså vælge om - og i så fald hvordan - du vil have videresendt de enkelte typer beskeder. 

1) KampKlar. Direkte beskeder fra holdkammerater og trænere, statusændringer mv. Hvis du som træner ønsker helt at slå enkelte beskeder fra, som sender til Beskedcenter, kan det gøres fra det enkelte hold i KampKlar på Mit DBU her. 

2) Holdkort. Hvis du er holdkortindberetter i en klub, kan du få besked, når det er tid til at sætte holdkort og startopstilling. Du får kun besked, hvis holdkortet ikke er udfyldt korrekt. 

  • 1. påmindelse sendes 24 timer før kampstart til den person som har udfyldt holdkort i foregående kamp for det pågældende hold i samme turnering (er det første kamp i en turnering, vil denne naturligvis så ikke kunne afsendes til nogen).
  • 2. påmindelse sendes 1,5 time før kampstart til samme person nævnt ovenfor samt personer med holdhverv på holdet, som samtidig har holdkortindberetter hverv.

 3) Træningskamp. Er under udvikling til Fodbold app'en og benyttes derfor ikke. 

4) Dommerbeskeder. 

5) Information om kursus. 

6) Klubbeskeder fra de klubber, hvor man er indmeldt eller registreret som træner/leder. 

7) Når der er nyt til medlems- og fordelskort

8) Beskeder fra DBU. 

Luk