Menu

Topscorere og flidspræmier: Sådan finder du sæsonens stjerner

image KampKlar og Fodbold app'en samler sammen på mål, assists - men holder også øje med indsatserne uden for kridtstregerne. Foto: Pebbes billeder.
DBU IT
29. september 2022 kl. 19:37
I KampKlar får du serveret spændende statistik fra kampe og træninger. Se hvordan du bliver klar til at kåre holdets helte på og uden for banen.

Sæsonen lakker mod enden. Det betyder, at sæsonafslutninger og bødekassefester venter lige om hjørnet. Hvem har markeret sig som en bisse i løbet af sæsonen? Hvem fortjener en flidspræmie for ikke at misse en eneste træning? Og hvem har egentlig været bedst til at sætte holdkammeraterne op med finurlige assists? Se hvordan du kan kigge tilbage på sæsonen med KampKlar på Mit DBU - og via 'Mine stats' i Fodbold app'en. 

Mål, assists og kort

For at du kan få alle de fede data fra sæsonens kampe, kræver det at I har været gode til at 'livescore', eller udfylde 'kampfakta' fra kampene. Hvis I har gjort det, kan du nu høste frugterne af alt det gode arbejde. Halter det med at finde en livescore-indberetter til kampene? Der er gode råd fra erfarne lyntastere her. 

Gå til 'Holdstatistik' på KampKlar på Mit DBU. 

Herfra kan du vælge sæson og turneringshold - og eksportere til Excel, eller en fin pdf til opslagstavlen. 

'Mine stats' - til spillere og trænere 

I Fodbold app'en kan man også følge med i spændende statistikker fra holdets kampe. 'Mine stats' er jeres sæson i tal, kurver og tendenser. 

Her kan man fx se, hvornår I scorer jeres mål - eller hvornår I er særligt sårbare og lader modstanderne score. 

I 'Mine stats' kan du følge med i de kampe, hvor du som spiller eller træner har været med på holdkortet - eller tage et overblik på holdets samlede tal. 

Hvem er flittigst på træningsbanen - og bedst til at lægge bil til? 

Det hårde arbejde til træning er som bekendt det, der udmønter sig i resultater i kampene. I KampKlar på Mit DBU kan du se, hvem der har været flittigst til at tilmelde sig træninger - og hvem der er bedst til at tage opgaverne på holdet. 

Gå til 'Aktiviteter' --> 'Aktivitetsstatistik'. 

Her kan du vælge ud fra aktivitetstype, spillergruppe - og sætte et datointerval op. . Du kan se om spilleren har været 'Frameldt', 'Til rådighed' og 'Udtaget'. Og du kan se, hvilke spillere der har taget sig af kørsel, tøjvask eller de andre opgaver, I har på jeres hold. 

På den måde kan man finde dem på eller omkring holdet, der fortjener en flidspræmie. 

 

Aktivitetsstatistik giver en sammentælling på opgaver og tilmeldinger, for de aktivitetstyper og det tidsinterval, du ønsker. 

Luk