Menu

Smarte genveje gør dig KampKlar i Fodbold app'en

image
Thomas Kristensen
14. juli 2020 kl. 10:38
Nu kan trænere og holdledere slette aktiviteter direkte fra KampKlar i Fodbold app'en, og lettere finde vej til kampinformationer.

Aflyste træninger, udskudte kampe og ændrede mødetidspunkter. Alt sammen noget, der hænder i en træner- eller holdleders dagligdag. Med den nyeste version af Fodbold app'en bliver det lettere at stå med ansvaret uden for banen, når en træning aflyses - eller du skal i kontakt med modstanderholdets træner. 

Slet aktiviteter fra Fodbold app'en 

De fleste trænere oplever i løbet af sæsonen, at være nødt til at aflyse en træning, en træningskamp - eller måske melde afbud til en turneringskamp. Det har været et stort ønske fra KampKlar-trænerne i KampKlar Facebook-gruppen, at kunne aflyse aktiviteter fra Fodbold app'en. Det ønske er nu blevet udviklet. 

Find aktiviteten frem i KampKlar, og tryk på 'rediger aktivitet'. I bunden kan aktiviteten slettes. 

Du kan herefter vælge, om du vil give besked til holdet via deltagernes Beskedcenter. Se hvordan i videoen her: 

Hvis aktiviteten er en del af en serie, kan du vælge om du vil slette den enkelte aktivitet - eller hele serien. 

Find vej til kampinfo og kontaktpersoner

Fodbold app'en rummer mange funktioner, og der kan være mange klik rundt til holdkort, modstanderholdets kontaktinfo og stillingen på rækken. På aktiviteter med holdkort har træneren nu fået quick-links ind til nyttige steder i Fodbold app'en. 

Det skal gøre det lettere at navigere rundt fra KampKlar. Se hvordan du hurtigt kan komme til kampinfo - og se stillingen i rækken - i den lille video her. 

 

Lige under kampinfo og stilling, kan du se modstanderholdets kontaktpersoner. Ved at trykke på pilen kan du komme direkte til vedkommendes kontaktoplysninger. 

Når der åbnes for at udfylde holdkort på kampen (14 dage før kampstart), vil der også komme et direkte link hertil på aktiviteten i KampKlar. 

Find den nyeste version af Fodbold app'en i App Store eller Google Play