Menu

Send beskeder fra KampKlar i Fodbold app'en

image I app'en kan du sende besked til enkelte spillere - eller hele holdet på én gang.
Thomas Kristensen
25. marts 2019 kl. 09:14
Nu kan du sende beskeder til holdet direkte fra KampKlar i Fodbold app'en

Det har længe været et ønske fra trænere, spillere og forældre, at kunne kommunikere med holdet i KampKlar direkte fra Fodbold app'en. Det er nu muligt, når du henter den nyeste version af app'en i App Store eller Google Play.

Nyt beskedcenter

Sammen med den nye mulighed for at kommunikere fra app'en, lanceres samtidig et nyt og forbedret 'beskedcenter'. Beskedcenteret skal være base for kommunikation fra træneren, forældre, holdkammerater - og på længere sigt også kommunikation fra klub og DBU. Du vil som bruger altså få din helt egen fodboldindbakke!

Beskedcenteret skubber beskeder videre på den måde, du ønsker det. Der er fire forskellige muligheder:

  1. E-mail (er slået til fra start for 'nye beskeder)
  2. Notifikation (er slået til fra start på alle hændelser, men kræver korrekte indstillinger. Se her, hvordan du slår dine indstillinger til på telefonen og i Fodbold app'en. 
  3. SMS (er ikke slået til fra start).
  4. Sekundær e-mail (er ikke slået til fra start). Den sekundære e-mail er muligheden for at få videresendt en besked til en anden e-mail adresse end brugerens egen.

Du kan til enhver tid ændre indstillingerne for dit beskedcenter i Fodbold app'en og på Mit DBU. Hvis du ønsker at modtage SMS'er fra KampKlar, giver du samtidig tilladelse til at DBU kan medsende kommercielt indhold i beskeder. En nødvendighed for, at kommunikationen fra KampKlar kan forblive et gratis værktøj. 

Sådan sætter du indstillingerne for dit beskedcenter

Du kan som bruger både ændre indstillinger for beskedcenteret fra Mit DBU og i Fodbold app'en. Det er kun beskeder fra andre brugere, der kan modtages som SMS - alle andre hændelser kan du vælge at modtage som notifikation, e-mail - eller få videresendt til en anden e-mail. Du kan selvfølgelig også fjerne alle flueben - så vil du kun modtage beskeden i dit beskedcenter. Se hvordan du sætter dine indstillinger i videoen nederst. 

I Fodbold app'en kan du lave dine indstillinger ved at trykke på beskedcenter-ikonet i øverste højre af skærmen på forsiden.