Menu

Gør dit hold KampKlar på 6 minutter

image
Thomas Kristensen
07. oktober 2019 kl. 14:30
Hjælp spillere og forældre i gang. En lille instruktionsvideo giver dem det basale på kun seks minutter.

Hvordan logger jeg ind? Hvordan skal jeg tilmelde mig kampe? Hvad med træninger? Spørgsmålene er mange fra forælde og spillere - og det kan være svært i kampens hede, at skulle agere IT-supporter og fodboldtræner på samme tid. Klæd dine spillere og forældre på til at komme i gang med KampKlar med videoen her. Der kan også "spoles" ved at bruge tidslinks herunder. 

0:00 Sådan kommer du ind i Fodbold app'en

01:20 Sådan kommer du ind i KampKlar

01:57 Overblikket i KampKlar

02:15 Sådan tilmelder du dig aktiviteter

03:17 Opgaver

03:49 Opslagstavle

04:12 Send en besked

05:17 Indstil dit Beskedcenter

Kontaktpersoner 

Der er flere gode grunde til, som forælder at oprette sig som 'kontaktperson'. Det giver mulighed for at flere kan styre én profil (mor, far og barn), ligesom det giver far, mor eller storesøster mulighed for at holde overblik over flere profiler, uden at skulle logge ind og ud. Det kan være nyttigt, hvis far eller mor selv er spiller - eller måske har flere fodboldspillende børn. 

Du kan se her, hvordan man opretter sig som kontaktperson: 

Du kan også sende et direkte 'kontaktperson-link' til spilleren fra KampKlar på Mit DBU. Se hvordan her. 

"Can you translate, please?" 

Yes you can! Har du engelsktalende spillere eller forældre? Her får du en miniguide til at komme i gang med KampKlar på engelsk. 

Husk også, at du med en velkomstmail fra KampKlar, kan informere dine spillere om, hvordan I gør på jeres hold. Se hvordan her.