Menu

Bliv KampKlar til speciel træning

image Foto: Anders Kjærbye
Thomas Kristensen
18. maj 2020 kl. 14:55
Fodbolden ruller med begrænset kraft rundt omkring i fodboldklubberne. Se hvordan du kan bruge KampKlar til at håndtere den specielle situation.

Træningsgrupperne er formindsket, forældre på sidelinjen er skiftet ud med håndsprit - og omklædning før og efter træning er sat på standby. 

Med andre ord er tingene ikke helt som de plejer at være. Med KampKlar kan du få hjælp til at tage de forholdsregler, som corona-situationen kræver. 

Inddel i spillergrupper 

Én af de første udfordringer for fodbolden i forbindelse med de nye regler, er det begrænsede antal spillere, som kan træne sammen. Derfor er det vigtigt, at du som træner ved, hvem der kommer til træning. I KampKlar kan du dele holdet ind i spillergrupper, så træningsgrupperne er lavet på forhånd - og så I undgår spillere der kommer til træning uden at have givet besked. 

Se i videoen her, hvordan du deler dit KampKlar-hold ind i spillergrupper via KampKlar på Mit DBU

Deadlines og begrænset adgang 

Når du opretter en aktivitet i KampKlar kan du styre, hvem der kan tilmelde sig aktiviteten - og hvornår der lukkes for tilmelding til fx en træning. På den måde kan du styre antallet af træningsgrupper - og forberede træningen i god tid. 

Se hvordan du opretter aktiviteter i KampKlar på Mit DBU - og begrænser adgangen til dem - i videoen her. 

Tjekliste til træning

Når du har fået tilmeldinger ind til aktiviteter, kan du holde overblik over, hvem der har været tilmeldt, meldt til rådighed eller udtaget - afhængigt af hvilken 'tilmeldingstype', I har valgt til aktiviteterne. 

'Aktivitetsstatistik' giver dig det overblik, du ønsker - og hvis du vil printe det ud som tjekliste til træningen, kan du eksportere til Excel. 

Du finder aktivitetsstatistikken på KampKlar på Mit DBU under 'Aktiviteter'. 

 

Husk at du kan få specielle, corona-tilpassede træningsprogrammer sendt til din indbakke. Se hvordan her. 

Få mere ud af KampKlar - kom med på webinar 

KampKlar har rigtigt mange funktioner, både på Mit DBU - og de fleste også i Fodbold app'en. I næste uge afholder DBU IT webinarer, så du kan blive bedre til at bruge KampKlar, uanset om du er ny eller erfaren bruger af systemet. 

Tilmeld dig via links herunder: 

KampKlar Del 1 - Sådan sætter du dit hold op 

KampKlar Del 2 - Sådan får du mere ud af KampKlar