Menu

Hjælp gæsterne med baneoversigt og omklædningsrum

image Et eksempel på et baneoversigtsbillede. Her fra Hellerup Idræts Klub. Billedet er lavet af Tom Georgi - tom@igroeg.dk.
DBU IT
18. august 2022 kl. 11:56
Stadion. Bane 2. Wembley. Banebetegnelser kan være indlysende for klubbens egne, men en gåde for modstanderhold og tilskuere. I KlubOffice kan man gøre det lettere, ved at sætte baner og omklædningsrum på kampene.

Sæt omklædningsrum og bane på kampen 

Det første spark til at give modstanderhold og gæster en god oplevelse, starter i KlubOffice. Her kan man registrere klubbens baner og omklædningsrum. 

Herefter kan kampfordeleren gå i gang med at booke kampe i kalenderen, og sætte baner og omklædningsrum på kampene. De baner og omklædningsrum, der sættes på kampene, kan med det samme ses i Fodbold app'en. 

Se hvordan man bruger 'Banebooking' i KlubOffice her. 

 

Baneoversigtsbillede 

De fleste fodboldfolk har formentlig prøvet at stå i et klubhus, hvor man ikke er helt klar over, hvor slaget skal slås. Hvis man tilføjer et baneoversigtsbillede (som eksemplet i artikelbilledet), kan man gøre det lidt lettere at finde vej. 

Tilføj et baneoversigtsbillede til klubbens spillestedet i KlubOffice her. 

Billedet bliver også vist direkte på kampen i Fodbold appen, så det bliver lettere at finde rundt på anlægget. 

Sådan ser det ud i Fodbold appen, hvis man har sat baner, omklædningsrum og baneoversigtsbillede på kampen i Banebooking i KlubOffice. 

 

Kampe, baner og omklædningsrum kan også vises på klubbens hjemmeside via 'Banebooking-modulet' i Klub-CMS, hvor de også kan vises på en Infoskærm i klubben. 

Når kampene klikkes ind på infoskærmen, vises baner og omklædningsrum også frem for gæster, modstanderhold og dommere. Baneoversigtsbilledet kan også benyttes, som vist til højre. 

 

Prøv Klub-CMS gratis i 30 dage her. 

 

Luk