Menu

Tag bolden: Bliv livescore-helt fra Fodbold app'en

image Med telefonen i hånden kan du gøre det sjovere at være fodboldfan- forælder og spiller. Foto: Theis Bothmann.
Thomas Kristensen, DBU IT / DBU Kommunikation
09. november 2020 kl. 10:36
Vejen er banet for at få noteret de vigtige kasser, blændende assists og mindeværdige comebacks. Nu kan du blive livescore-indberetter i den klub, du følger, direkte fra Fodbold app'en.

 

Tag bolden

Forældre, fans og klubkolleger. Alle med en DBU-profil kan "tage bolden" på en kamp med holdkort og resultat. Det kræver blot at klubben giver lov. 

Med hvervet 'Livescore/kampfakta indberetter' er man en del af holdet fra sidelinjen, som hver uge taster målscorere, assists og udskiftninger ved tusindvis af fodboldkampe. Hvis ikke man er livescore-indberetter i forvejen er det hele enkelt at søge om adgang fra Fodbold app'en. 

1) Find kampen i Fodbold app'en under 'Turneringer. 

2) Hvis ikke man har adgang til at livescore i forvejen, får man mulighed for at ansøge klubben med det samme. 

Anmodningen lander i klubbens administrationssystem, KlubOffice, hvor den kan godkendes med et enkelt klik. 

 

De hurtige hænder på sidelinjen har faktisk en positiv indvirkning på spillerne inde på banen - og hjælper forældre og fans med at følge med hjemme fra sofaen. 

”Som forælder er det rart at kunne følge med i kampene, når man ikke selv har mulighed for at være der. Og så synes pigerne på holdet jo, at det er sjovt, når de kan se de ting, der er sket i kampen,” fortæller Hanne Hougård fra FC Horsens. 

Du kan få notifikationer, når der sker noget i kampen. Se hvordan du indstiller dine notifikationer i Fodbold app'en her. 

Hent den nyeste version af Fodbold app'en i App Store eller Google Play.

Spændende indblik 

Når du taster på sidelinjen i weekenden, giver det spændende indblik for trænere og spillere at tale om ved træningen mandag. 

Topscoreren, assistmageren og holdets bisse kan fra 'Mine stats' følge med i bedrifterne på banen. 

Se hvordan du bruger 'Mine stats' her.