Menu

Tag de første skridt på dansk fodbolds nye digitale hjemmebane

image
DBU IT
14. juni 2022 kl. 09:27
DBU's app til dansk fodbold står over for en indskiftning til nyt og opdateret design efter sommerferien. Men allerede nu kan man prøve det nye design med den midlertidige app 'Min Fodbold'.

Millioner af downloads, flere hundrede tusind kampe - og tilsvarende holdkort - er blandt meritterne på CV'et for DBU's app 'Fodbold', som siden 2012 har hjulpet trænere, frivillige, spillere, forældre og fodboldfans uden for kridtstregerne. 

Det skal den gøre i mange år frem, og derfor bliver designet efter sommerferien opdateret. Allerede nu er der mulighed for at prøve det fra den midlertidige app 'Min Fodbold', som kan hentes gratis i App Store.

Når designet også er klar til Android-enheder efter sommerferien, vil det nye design overskrive det eksisterende i app'en 'Fodbold' i både App Store og Google Play. 

Hent 'Min Fodbold' i App Store her 

Dit fodboldliv på forsiden 

Når du har hentet 'Min Fodbold', skal du ikke lede længe for at finde den store forskel mellem det nye og det tidligere design. Forsiden afslører således de markante ændringer. I stedet for ikoner til enkelte funktioner, er kommende aktiviteter, opgaver og kampe, der vedrører ens DBU-profil, skubbet ud på forsiden. Desuden er der skiftet en helt ny menu ind i bunden - den såkaldte 'Floating menu' - som følger med rundt i Fodbold app'en. 

Forsider fra Fodbold app'en i det eksisterende (til venstre) og kommende (til højre) design. 

Den nye, gennemgående menu betyder, at 'Fodboldpas', 'Holdkort', 'KampKlar' og alle de andre kendte funktioner fra Fodbold app'en, altid er lige ved tommelfingeren. Desuden er alle aktiviteter, for dig selv og dem, du er 'Kontaktperson' for, samlet i en kalender. 

Få en gennemgang af det nye design på under tre minutter her:

 

Opvarmning inden indskiftning efter sommerferien 

'Min Fodbold' app'en er resultatet af mange måneders test fra dygtige fodboldfolk, som alle har haft den med ude på banen. Der skal i den forbindelse lyde en stor tak til Dorthe, Miroslav, Sabine, Brian, Poul, Trine, Thomas, Benny, Mark, Steffen og Jesper for en stor og vigtig indsats. Og til alle andre, der har vist interesse for at bidrage til udviklingen. 

Nu bliver app'en altså delt ud til en større skare af brugere, så 'Fodbold' i sit nye design kan få en god debut efter sommerferien. 

Planen ser ud som illustreret på billedet her, og afhænger altså af, om man har en iOS (iPhone eller iPad) eller Android enhed. Hvis man har en iPhone eller iPad, kan man allerede nu prøve det nye design, inden det overtager Fodbold app'en efter sommerferien. 

 

Hvis der er noget, der ikke går efter hensigten, kan man altid hoppe tilbage til ’Fodbold’ – den med det røde DBU-logo.  

Husk! ’Min Fodbold’ kører med rigtige data. Det betyder, at de handlinger, du foretager dig i en af de to apps, slår igennem begge steder.

Du skal desuden være opmærksom på, at du – hvis du vælger at modtage notifikationer fra ’Min Fodbold’ – vil få beskederne fra begge apps. Det kan du vælge til og fra som du ønsker under ’Indstillinger’ på din iPhone eller iPad.

Ideer og feedback til Fodbold app’en – eller øvrige systemer i IT Klubpakken - modtages med glæde på support@dbu.dk.