Menu

Målstimer og topscorere: Spændende statistikker for dig og dit hold

image
DBU IT
06. september 2021 kl. 16:18
Bolden ruller og efterårsturneringerne er godt i gang. Med 'Mine stats' i Fodbold app'en kan du klikke dig til sjove statistikker fra dit fodboldliv, som træner, holdleder og spiller.

Topscorer. Assistkonge. Holdets bisse. Når der skal uddeles vandrepokaler til afslutningerne efter sæsonen, er der hjælp fra Fodbold app'en til at finde prismodtagerne. Hvis I livescorer jeres kampe, så er der endnu flere interessante indsigter at hente fra 'Mine stats'. 

Hvem, hvornår og hvor mange 

'Mine stats' er en opsamling på al den fodboldstatistik, der bliver sendt ind i fodboldsystemerne i løbet af sæsonen - resultater, målscorere, assists, advarsler og meget mere. Hvis I har en stjerne på sidelinjen, som kan livescore fra holdets kampe, kan det gøre 'Mine stats' meget sjovere. 

Find 'Mine stats' fra forsiden af Fodbold app'en, når du er logget ind. 

Udover at kunne afgøre diskussionerne om, hvem der er køligst foran mål, eller har den bedste assistfod, kan statistikkerne også give interessante indblik om holdets præstationer. Kommer I altid godt ud til 1. halvleg, men får lukket for mange mål ind i slutningen af kampen? 'Mine stats' viser jer, hvornår I scorer og lukker jeres mål ind i kampene. 

Se hvordan det fungerer i videoen her: 

Også for trænere og holdledere 

Trænere og holdledere er også kommet med på holdkortet, under fællesbetegnelsen officials. Det betyder, at du som træner eller holdleder også kan bruge 'Mine stats' til at finde sjove og værdifulde insights om holdet - med og uden dig på sidelinjen. 

Hvis du har været med på holdkortet som official i denne sæson, får du mulighed for at vælge 'Træner' som filter i toppen. 

Livescore eller kampfakta 

Vundne og tabte kampe, og placeringen i rækken, er åbne for alle. Men 'Mine stats' kan blive sjovere at følge med i, for spillere og trænere i løbet af sæsonen, hvis der bliver livescoret fra kampene. 

Hvis ikke man er så heldig at have en livescore-indberetter med til kampene, kan man fortsat indberette 'kampfakta', hvis man har været med på holdkortet. Trænere og spillere kan således vælge målscorere og assistmagere, når kampen er forbi. 

Læs alt om hvordan man livescorer og indberetter kampfakta her. 

 

 

 

 

Luk