Menu

Følg dine favorithold med Fodbold app'en

image Med Fodbold app'en i hånden kan du følge dine favorithold gennem fodboldsæsonen - også væk fra grønsværen.
DBU IT
28. april 2022 kl. 13:29
Med 'Mine hold' kan du følge dine favorithold uden at være på sidelinjen. Få notifikationer om resultater, målscorere og video direkte på telefonen.

Livescore og levende billeder 

Turneringerne er i fulde omdrejninger. De fleste hold er i kamp hver uge, og anlæggene landet over summer langt væk af fodbold. Derfor kan det også være svært at følge med i det hele, med flere kampe på plakaten hver weekend, konfirmationer eller andet, der står i vejen for oplevelsen ude fra banen. 

Med Fodbold app'en kan man følge sine favorithold hjemme fra sofaen eller haven - og få direkte besked på telefonen, når der er scoringer undervejs, når resultaterne tikker ind - og når der er video fra kampen. 

'Mine hold' er én af de mest benyttede funktioner i Fodbold app'en. Det er her, du med få klik kan holde dig opdateret på de hold, du vil følge med i - på tværs af klubber, køn og årgange. 

Tre trin til at komme i gang 

1. Først skal du vælge de hold, du vil følge gennem sæsonen. Søg direkte på en klub i toppen af forsiden - eller bruge menupunktet 'Turneringer' til en søgning på fx en række. Marker de hold i klubben, du vil følge, ved at trykke på hjertet til højre i oversigten. 

2. Nu er dine hold blevet til 'Mine hold', og du kan finde dem fra menupunktet på forsiden. Her kan du se en oversigt over de hold, du har valgt. Og fra bunden af siden få vist et samlet kampprogram for alle de hold, du følger. Brug menuen i toppen til at skifte mellem hjemme- og udekampe. 

3. Så er det tid til at indstille notifikationerne, så du kan få besked som den første, når der begynder at tikke mål og resultater ind. Tryk på de tre prikker i toppen af oversigtsbilledet i 'Mine hold', og vælg 'Notifikationer'. 

Her kan du vælge, om du vil have besked om kampændringer, kampstart, slutresultat, livescore og video fra dine holds kampe. Du kan også vælge, hvis du vil have besked om andre hold i puljen. 

OBS!

Husk at sikre dig, at du har valgt notifikationer fra Fodbold app'en til på din smartphone eller tablet. De indstillinger afhænger af hvilken enhed, du benytter. På en iPhone kan du finde det under 'Indstillinger'. 

Gør det sjovere at følge med - tag bolden

Hvis du er én af de heldige, som får lov at være med på sidelinjen, kan du hjælpe med at gøre fodboldoplevelsen lidt sjovere for dem, der må nøjes med at følge med hjemme fra sofaen eller haven. 

Hvis du er 'Livescore/kampfakta indberetter' i en klub, kan du fra Fodbold app'en "tage bolden" og notere målscorere, assists, udskiftninger og kort undervejs. En indsats, der gør det meget sjovere at følge med for fans, forældre og fodboldinteresserede. 

Læs vejledning til 'Livescore' i Fodbold app'en her. 

 

Luk