Menu

Fodbold app’en i nyt design – nu også til Android

image
DBU IT
30. januar 2023 kl. 20:16
Der er nyt design på vej til hele dansk fodbolds app. Nu er det også muligt at få en forsmag på det, hvis man bruger en Android telefon- eller tablet.

Spilleren, der vil have spændende statistikker fra sit fodboldliv. Træneren, der skal udtage og sætte holdet. Og dommeren, der skal have sit kampprogram – og indberette resultat efter sidste fløjt.  

DBU’s app ’Fodbold’ har i mere end 10 år været digital hjemmebane for alle aktører i dansk fodbold. Det skal den fortsætte med at være i mange år fremover, og derfor får app’en snart en make-over. Inden da kan du prøve det nye design af via den midlertidige app ’Min Fodbold’, som nu også kan hentes i Google Play.

 

Dit fodboldliv på forsiden 

Når du har hentet 'Min Fodbold', skal du ikke lede længe for at finde den store forskel mellem det nye og det tidligere design. Forsiden afslører således de markante ændringer. I stedet for ikoner til enkelte funktioner, er kommende aktiviteter, opgaver og kampe, der vedrører ens DBU-profil, skubbet ud på forsiden. Desuden er der skiftet en helt ny menu ind i bunden - den såkaldte 'Floating menu' - som følger med rundt i Fodbold app'en.

 Forsider fra Fodbold app'en i det eksisterende (til venstre) og nye (til højre) design. 

 

Den nye, gennemgående menu betyder, at 'Fodboldpas', 'Holdkort', 'KampKlar' og alle de andre kendte funktioner fra Fodbold app'en, altid er lige ved tommelfingeren. Desuden er alle aktiviteter, for dig selv og dem, du er 'Kontaktperson' for, samlet i én kalender. 

 

Få en gennemgang af det nye design på under tre minutter her:

 

Hent ’Min Fodbold’ i App Store her 

Og i Google Play her

 

Du skal være opmærksom på, at alle data er live. De ændringer, du foretager i ’Min Fodbold’, slår således igennem i ’Fodbold’ og omvendt.

En generalprøve 

Med ’Min Fodbold’ på banen hos både Google og Android er det nye design nu så godt som klar til at få en fast plads i startopstillingen. Men inden det tager over i Fodbold app’en, skal brugerne være med til at sparke de debutfejl ud af banen, der kan opstå, når man bygger om på så indholdsrig en app.   

”For at kunne servicere dommere, trænere, spillere, frivillige, forældre og alle andre i fodbold-Danmark, er der samlet rigtigt mange funktioner og sider i Fodbold app’en. Dem har vi været grundigt igennem og tilpasset til det nye design. Ved at inddrage de mange dygtige fodboldbrugere kan vi komme det sidste stykke, så vi kan sætte det nye design på banen inden sæsonstart,” fortæller IT Chef, Heidi Lüthje.

Det er forventningen, at det nye design bliver implementeret i Fodbold app’en i slutningen af februar. Det sker til den tid helt automatisk, når man opdaterer app’en på sin telefon eller tablet.

Mere info følger på DBU’s kanaler frem mod lanceringen. Hvis du skulle finde fejl - eller har kommentarer til designet - så hører vi gerne fra dig på support@dbu.dk

Find alle vejledninger til ’Min Fodbold’ her.

Luk