FODBOLDENS IT-NYT

En ny fodboldsæson

De første træninger er i bogen. De første kampe er spillet. Og de første opstartsmøder afholdt. 

Sommerferie i sandaler er byttet ud med foreningsliv i fodboldstøvler - fodboldsæsonen 2023/2024 er i gang. 

Vi hjælper dig med taktikken uden for kridtstregerne med gode tips til kontingent, forældreprofiler, KampKlar og meget mere. 

Og så kan du få overblik over nyeste nye i alle systemerne. 

God læselyst. 

"Hvor kan jeg melde mig ind? Hvad betyder KampKlar?"

Du har sikkert mødt dem mange gange - spørgsmålene til indmeldelse, DBU-profil og KampKlar.  

På siden her har vi samlet de spørgsmål, vi oftest hører fra spillere og forældre til DBU's systemer - og givet svar på tiltale, så du kan dele dem i din klub. 

Hjælp til systemerne for spillere og forældre

Står der 'KlubOffice' i toppen af hjemmesiden, når du betaler kontingent? Hvad er det træneren mener, når han snakker om at vi skal på KampKlar? Få en hånd til komme i gang med de IT-systemer fra DBU, som din klub benytter.

Sådan undgår I restancer

1. august og 1. september er de store kontingentdage. Hvis I også opkræver kontingent på abonnement med KlubOffice, så kan du her finde gode tips, tricks og faldgruber, I bør undgå før og efter kørslerne. 

Kontingent-deadline: Spørgsmål og svar inden automatisk kontingentkørsel

Medlemmer uden afdeling? Hvad med rabatter? Kan medlemmerne opdatere deres betalingskort? Få svar på de oftest stillede spørgsmål inden kontingenttrækning.

Kontingent i klubkassen: Sådan undgår I restancer

Størstedelen af kontingentkronerne dribler sikkert i mål med automatisk kontingentkørsel via KlubOffice. Se hvordan I følger op på undtagelserne.

Brug hjemmesiden til at samle klubben

Med Klub-CMS har I en god holdkammerat til at samle information til medlemmer, frivillige, forældre mv. De fleste data kan I klikke ind via de dertil indrettede moduler, hvis forarbejdet er gjort i de andre systemer. 

Men der er også muligheder for at bruge Klub-CMS til at lave en infoskærm, et fast nyhedsbrev - og give holdene deres egen hjemmeside

Få gode tips til at få mest muligt ud af jeres Klub-CMS side i artiklen herunder. Har I endnu ikke en hjemmeside via Klub-CMS, så kan I prøve 30 dage gratis og uforpligtende her

Sådan gør du jeres Klub-CMS hjemmeside klar til en ny sæson

Med en Klub-CMS hjemmeside har klubben praktisk talt en klubside, der opdaterer sig selv. Få overblikket over de tandhjul, der skal smøres, så hjemmesiden er kampklar til en ny sæson.

Har I tomme turneringshold?

Der er flere grunde til, at det er en god idé at sætte kontaktpersoner på jeres turneringshold i klubben: 

  1. Det gør det lettere at sætte holdkort, da holdkontakter bliver vist som mulige officials, så det er lige til at klikke af, hvem der er med ved kampen. 
  2. Det bliver lettere for modstanderholdene, at kontakte den rette i jeres klub. 
  3. Jeres trænere og holdledere får automatisk tilsendt specialiserede træningsprogrammer hver uge. 
Tjek om I har hold uden trænere eller holdledere her

Opdateringer

Der er bl.a. åbnet for udskiftninger i pausen af livescore-kampe, en bedre visning af topscorelister og så vises baner nu også i Fodbold appen på stævnekampe, hvis de bookes ind i Banebooking via KlubOffice.

Hvis man booker kampe ind i Banebooking i KlubOffice, så vises bane og evt. omklædningsrum på kampen i Fodbold appen - nu også på stævnekampe. 

Tjek alle tilføjelser og rettelser ud på siden herunder - og opdater Fodbold appen i App Store eller Google Play

Opdateringer

Følg med i nyeste nye i hele dansk fodbolds app.

I KlubOffice er det nu blevet mere fleksibelt, når man skal bogføre aktivitetsbetalinger - og mere overskueligt, hvor betalingerne kommer fra på kassekladden. Se alle tilretninger her:

Systemopdatering 23. august 2023

Ny version af Fodbold appen, flere muligheder ved bogføring af aktivitetsbetalinger og banebookinger på stævner i KampKlar. Få overblik over sæsonens første opdateringer.

Vi ønsker dig, dit hold og din klub en rigtig god fodboldsæson ⚽. 

Med venlig hilsen 

DBU IT 

DBU IT - Telefontid 9.00 - 16.00 +45 43 26 54 55 - E-mail: support@dbu.dk - 
www: Klubservice