FODBOLDENS IT-NYT

Ny sæson i sigte

Tusindvis af glade fodboldbørn på fodboldskoler landet over, er i denne uge det synlige bevis på, at fodboldsæsonen 2022/2023 er ved at være ovre. 

Men allerede nu er de fleste klubfolk formentlig i gang med at forberede kontingentkørsler, baneplaner og klubaktiviteter for fodboldåret, der venter forude. 

På de følgende linjer, i sæsonens sidste IT-nyt, får du serveret de bedste tips til at forberede frivillige, hold og hele klubben til et nyt fodboldår. 

God læselyst. 

Inden turneringsbolden ruller

To måneders sommerpause uden kampe kan være i overkanten for de fleste spillere, trænere og fans.

Derfor dulmer mange fodboldabstinenserne med træningskampe i opvarmningen til den nye sæson. 

Nu kan trænere og holdledere selv oprette træningskampe fra Mit DBU, så de bare skal godkendes af en kampfordeler i KlubOffice. 

Se hvordan det foregår her: 

Træningskampe dribler ud i hænderne på træneren

En ny digital mulighed giver trænere og holdledere første spark, når holdets træningskampe skal planlægges. Kampfordeleren kan således nøjes med at dirigere kampene ud på klubbens baner.

Ved træningskampe under DBU Fyn og DBU Jylland kan man nu også vælge at lave holdkort, sætte startopstilling og livescore, som man kender det fra turneringerne - men altså uden rykkere og gebyrer. Det kan du læse mere om her

Forarbejdet mellem sæsonerne

En ny sæson betyder, at der skal laves lidt justeringer for at få det hele til at spille sammen. Sådan er det også i systemerne i IT Klubpakken.

I artiklerne herunder får du en gennemgang af de funktioner og muligheder, som I med fordel kan tjekke efter i sømmene. 

Den store tjekliste: Gør klubben klar til en ny sæson

Få overblikket over de flueben og ændringer, der skal klares i KlubOffice, så hele klubben kan blive klar til en ny sæson.

Sådan gør du jeres Klub-CMS hjemmeside klar til en ny sæson

Med en Klub-CMS hjemmeside har klubben praktisk talt en klubside, der opdaterer sig selv. Få overblikket over de tandhjul, der skal smøres, så hjemmesiden er kampklar til en ny sæson.

Samlet overblik med Klub-CMS

Der er fuld fart på fodboldaktiviteterne, når sæsonen ruller. Og ind imellem kan det måske være svært at holde snor i, hvad der egentlig sker i klubben. Nu kan man udnytte det arbejde, der bliver lavet i systemerne, når der oprettes Klubaktiviteter og bliver booket kampe og træninger i Banebooking.  

Ny mulighed skaber samlet overblik på klubbens aktiviteter

Med det nye modul 'Aktivitetsliste' kan man nu vise alle klubbens aktiviteter for den kommende periode i én samlet visning.

Prøv Klub-CMS gratis i 30 dage

Opdateringer til systemerne

Der er i denne uge kommet opdateringer til bl.a. Fodbold appen og KlubOffice. Få overblikket her 👇

Systemopdatering 28. juni 2023

KlubOffice i nye farver. Prompt for at oprette nyt regnskabsår. Og bedre visning af klubbeskeder i Fodbold appen. Tre af justeringerne i nyeste opdatering af systemerne i IT Klubpakken.

Opdateringer

Forbedringer til 'Favoritter' og enkelte ændringer i KampKlar. Følg med i nyeste nye i hele dansk fodbolds app.

Nye farver og font

Som du måske har lagt mærke til, så er der skiftet lidt ud i farver og font - især i KlubOffice, som er gået fra blå til grøn. 

Det gør vi for at få IT Klubpakken til at passe ind i DBU's nye visuelle identitet - og for at få plads til Fodbold appens nye farver i kvartetten. 

KlubOffice og Fodbold appen har fået ny farver, og Klub-CMS nyt slogan.  

Sommerferie på supporten

Lige som resten af fodbold-Danmark, så går supporten også ned i tempo i sommerpausen. 

KlubOffice økonomi-supporten holder lukket på telefonerne til og med uge 30. Der vil blive svaret på kluboffice@dbu.dk - men forvent lidt længere svartid end normalt. 

DBU's IT-support forbliver åben med begrænset bemanding. 

Tak for endnu en god fodboldsæson, for de mange gode indspark undervejs og for at tage pænt imod- og hjælpe os med - at skifte Fodbold appen i et helt nyt design ind. 

Vi glæder os til, sammen med jer, at gøre dansk fodbold endnu bedre uden for kridtstregerne i den kommende sæson. 

Rigtig god sommer ⚽️

Med venlig hilsen 

DBU IT

 

DBU IT - Telefontid 9.00 - 16.00 +45 43 26 54 55 - E-mail: support@dbu.dk - 
www: Klubservice