FODBOLDENS IT-NYT

KampKlar hele året

En halv million fodboldaktiviteter er der i år sparket ind i holdets system, KampKlar. 

Den skarpe læser og erfarne bruger vil vide, at turneringskampe, stævner, Vinterbold og andre DBU-aktiviteter automatisk kan klikkes ind i holdets kalender, så ikke man skal gå og holde øje flere steder, hvis kampene nu skulle blive flyttet eller aflyst. 

Det gælder nu også for de enkeltkampe, der planlægges mellem klubberne fra KlubOffice. I fodboldmunde ofte kaldet 'træningskampe'. 

Og modstanderholdet? Ja, de kan også komme med i bandespillet. 

Se i artiklerne herunder, hvordan den indskiftning - og KampKlar i almindelighed - kan gøre holdets vintersæson lidt lunere. 

Når du scroller længere ned, er der desuden vigtig info om spillercertifikater til futsal og eFodbold, opbevaring af CPR-numre i KlubOffice - og indberetning af medlemstal, som venter lige om hjørnet. 

God læselyst. 

Træningskampe flytter ind i KampKlar og fuldender fodboldkalenderen

Nu kan de enkeltkampe, der aftales mellem klubberne, også komme med i holdets kalender. Dermed dækker KampKlar hele fodboldåret – og sikrer digitalt bandespil for de hold, der bruger det populære holdsystem.

Klik holdets træningskampe i KampKlar her
Holdsystem hitter: Sådan bliver jeres hold KampKlar

Når fodboldaktiviteterne rykker indenfor og på andre baner, så flytter den digitale holdkammerat KampKlar med. Få gode råd til at holde formen vinteren over - også uden for banen.

Opdatering af IT Klubpakken

Nye versioner af Fodbold app'en og 'Min Fodbold' til iOS, som fortsætter indtil de sidste linjer af det nye design til fodbold-Danmarks nye digitale hjemmebane er kodet færdigt. 

Få overblik over alle fejlrettelser og nye funktioner i seneste opdatering af systemerne i IT Klubpakken - denne gang primært Fodbold app'en og KampKlar - her.

Systemopdatering 16. november 2022

Nye funktioner, justeringer og fejlrettelser i IT Klubpakken

Opdatering af Fodbold app'en og Min Fodbold

Få overblik over nyheder, rettelser og tilpasninger i nyeste version af dansk fodbolds app, som ligger klar i App Store og Google Play.

Anmodninger om CPR-numre skal fornyes

Hvis jeres 'CPR-nummer ansvarlige' har anmodet om CPR-numre på trænere i KlubOffice, da funktionen blev udgivet sidste år, så er det ved at være tid til at fornye dem. CPR-numre gemmes nemlig i 365 dage, hvorefter tilladelsen skal fornyes. 

Se hvordan det med CPR-numre i KlubOffice virker her. 

Opbevaring af CPR-nr. i KlubOffice

Find vejledning og retningslinjer her.

Spillercertifikater - også til futsal og eFodbold

Har I hold og spillere i klubben, der supplerer den udendørs fodbold med futsal eller eFodbold? Så skal I sørge for, at medlemmerne har et spillercertifikat i den sportsgren i jeres klub. 

Se hvordan det foregår her. 

Fodbold på flere baner: Spillercertifikater til Futsal og eFodbold

Flere tusinde spillere supplerer græsbaner med halgulv og gamerstol. Futsal- og eFodbold spillerne skal også udstyres med et digitalt spillercertifikat.

Indberetning af medlemstal åbner 1. december

Lige om lidt åbnes der for indberetning af medlemstal. Dem kan I heldigvis finde med få klik i KlubOffice. Og systemet tæller også sammen på jeres medlemmer fra futsal og eFodbold. 

Se hvordan det foregår her. 

Tid til medlemsindberetning: Sådan finder du tallene i KlubOffice

Den 1. december åbnes der for indberetning af medlemstal for 2022. I KlubOffice kan man klikke sig til de tal, der skal indberettes på medlemstal.dk.

Den nye bogføringslov

Den nye bogføringslov medfører ændringer som påvirker klubberne - også dem, der benytter økonomisystemet i KlubOffice. 

DBU IT følger udviklingen tæt og tager ansvar for at foretage de nødvendige systemmæssige ændringer i KlubOffice, som den nye bogføringslov kræver. 

Vi vil i denne henseende fremover kommunikere direkte til klubbens kasserer. 

Vi henviser i øvrigt til Erhvervsstyrelsens hjemmeside her. KlubOffice Økonomisupport står som altid til rådighed for spørgsmål om anvendelsen af økonomidelen i KlubOffice, men supporterer ikke på det lovmæssige.

 

God fornøjelse med den sidste del af fodboldåret 2022! ⚽️

 

Med venlig hilsen 

DBU IT 

 

DBU IT - Telefontid 9.00 - 16.00 +45 43 26 54 55 - E-mail: support@dbu.dk - 
www: Klubservice