Menu

Ny mulighed skaber samlet overblik på klubbens aktiviteter

image Kampe, træninger og sociale klubarrangementer. Det hele kan nu med få klik samles på en side eller sektion på hjemmesiden. 
DBU IT
24. maj 2023 kl. 11:32
Med det nye modul 'Aktivitetsliste' kan man nu vise alle klubbens aktiviteter for den kommende periode i én samlet visning.

Ugens aktiviteter 

Der er fuld fart på fodboldaktiviteterne, når sæsonen ruller. Og ind imellem kan det måske være svært at holde snor i, hvad der egentlig sker i klubben. Nu kan man udnytte det arbejde, der bliver lavet i systemerne, når der oprettes Klubaktiviteter og bliver booket kampe og træninger i Banebooking

Det kan nu samles, så det er til at overskue på en enkelt side, hvor medlemmer, forældre og frivillige mm. kan holde sig opdateret. 

De klubber, der arbejder med en 'Infoskærm' via Klub-CMS, vil kende til mulighederne i forvejen - men nu er det altså også muligt at klikke ind på en underside eller måske endda på forsiden. 

 

Sådan får man Aktivitetsliste ind på hjemmesiden 

Opret en side eller sektion - eller brug en eksisterende og gå derefter til fanen 'Moduler'. Tryk på 'Tilføj modul' og 'Aktivitetsliste'. 

 

Det åbner en pop-up, hvor man får en række muligheder for at tilpasse visning. Hvis man gerne vil have vist alle aktiviteter, kampe og træninger i klubben i en given periode, skal alle flueben blot være slået til. 

 

 

 

Når man gemmer og udgiver siden vil alle aktiviteter, der er oprettet i klubben, blive vist i det interval, man har valgt: 

 

 

Det starter i KlubOffice

Som med så mange andre funktioner i Klub-CMS, så er det arbejdet i KlubOffice, der skaber grundlag for at kunne klikke data ind på klubbens hjemmeside. 

Det er derfor en forudsætning for at kunne bruge den nye mulighed, at man benytter Banebooking og Aktivitetskalender i KlubOffice til at planlægge aktiviteter i klubben. Det kan desuden anbefales, at oprette træningstider på de enkelte hold, og baner og omklædningsrum, som kan bruges, når kampe og træninger bookes. 

 

Prøv Klub-CMS gratis og uforpligtende i 30 dage her

Luk