FODBOLDENS IT-NYT

Fuld fart på fodbolden - på og uden for banen

Forårssæsonen er fløjtet i gang, og de fleste fodboldhungrende fodboldspillere har fået deres første kampminutter og kilometer i benene. 

I de kommende måneder skal der spilles om point, prestige og håneret - men for en lige så stor del er fællesskabet, (fodbold)formen og den friske luft formentlig i højsædet. 

Målsætninger og motivation er forskellig - men uden for kridtstregerne er der heldigvis mange gengangere og digitale klubkammerater. 

I nyhedsbrevet her kan du score gode tips, hvis du er en af de mange ansatte, frivillige, trænere eller noget helt fjerde, der bidrager til at holde bolden i gang - også når der ikke spilles om point.

Og så kan du læse om et nyt samarbejde, der kommer alle fans og fodboldinteresserede til gavn. 

God læselyst. 

Digitalt dommersamarbejde giver mere kampdata

I dansk fodbold er vi så heldige, at være udstyret med en hel hær af livescore-indberettere, som trofast står klar runde efter runde med mobilen på sidelinjen. 

Men det er ikke alle hold, puljer og rækker, der er begunstiget af sådan en stjernespiller. 

DBU har nu udvidet samarbejde med dommer software-virksomheden REFSIX, så dommeres indtastninger kan komme tilbage til fodbolden og kan ses i fx Fodbold appen. 

Læs mere om udvidelsen af samarbejdet, og betydningen af det, i artiklen her:

dommersamarbejde spiller kampdata retur

Er jeres hold KampKlar?

Kampe. Trænerkollegaer. Og holdbilleder. 

Der er noget, der skal være styr på, hvis jeres hold skal være KampKlar - og så er der de små finter, som kan give det ekstra skud til holdånden. 

I artiklen her kan du få 7 konkrete tips til at få jeres hold i topform uden for banen - og god hjælp til at komme i gang, hvis I endnu ikke benytter det populære holdsystem: 

ny sæson: sådan gør du holdet kampklar

Vær med til at sætte dit præg på fremtidens Klub-CMS

Klub-CMS skal finde en ny hjemmebane. 

Det står klart efter en grundig gennemgang af hjemmesidesystemet, som hjælper flere hundrede klubber med bl.a. at vise kontaktpersoner og træningstider, lave infoskærme og skrive nyhedsbreve. 

Det er ikke en bæredygtig løsning på længere bane, at fortsætte på den nuværende platform. 

Du kan være med til at sætte dit præg på retningen ved at svare på ét af spørgeskemaskemaerne herunder.

Vi vil nemlig også meget gerne høre din mening, selvom jeres klub ikke har en hjemmeside i Klub-CMS, så vi på bedst mulige måde kan tilpasse mulighederne til så mange klubber som muligt. 

vi har klub-cms
vi har ikke klub-cms

Det er vigtigt at bemærke, at Klub-CMS og klubbernes hjemmesider selvfølgelig dribler videre som vanligt, indtil der er fundet en ny løsning. 

Du kan finde inspiration til indholdet på jeres side i artiklen her:

Sådan gør du jeres Klub-CMS hjemmeside klar til en ny sæson

Med en Klub-CMS hjemmeside har klubben praktisk talt en klubside, der opdaterer sig selv. Få overblikket over de tandhjul, der skal smøres, så hjemmesiden er kampklar til en ny sæson.

Kom i mål med kontingentkørslerne

De fleste klubber har afviklet årets første kontingentkørsler, og størstedelen via det automatiske kontingentsystem i KlubOffice. 

Nu er det tid til at følge op på betalingerne. 

Det er der gode råd til i artiklen her:

Kontingent i klubkassen: Sådan undgår I restancer

Størstedelen af kontingentkronerne dribler sikkert i mål med automatisk kontingentkørsel via KlubOffice. Se hvordan I følger op på undtagelserne.

Husk også, at KlubOffice økonomi-supporten står klar til at hjælpe jer med at sparke kontingent og øvrige betalinger sikkert i klubkassen. 

KlubOffice økonomi-supporten holder åbent mandag-torsdag fra 9-11 og 19-21 på kluboffice@dbu.dk og 43 26 54 40. 

Rigtig god forårssæson til dig, dit hold og din klub ⚽️

 

Med venlig hilsen 

DBU IT

DBU IT - Telefontid 9.00 - 16.00 +45 43 26 54 55 - E-mail: support@dbu.dk - 
www: Klubservice