FODBOLDENS IT-NYT

Dansk fodbolds digitale holdkammerat i nyt design

Fodbold appen har fået nyt design, og i skrivende stund er hundredtusindvis af spillere, trænere, frivillige og forældre i gang med at skifte deres nye digitale holdkammerat ind på telefonen. 

Det tidligere app var bygget på forældede værktøjer, og derfor var det nødvendigt at bygge nyt.
For
at fremtidssikre de digitale muligheder, som rigtig mange fodboldfrivillige bruger i deres virke. I den proces har vi - sammen med dygtige eksperter og rigtig mange af jer, der har været med til at teste – udviklet på design, navigation m.v.

I artiklen herunder kan du læse mere om alt det nye, se hvordan du finder vej til de funktioner, du kender i forvejen - og om et par tilføjelser, der kan give lidt ekstra klubfølelse i appen. 

God læselyst. 

Dansk fodbolds digitale holdkammerat i nyt design

Med friske kræfter og nyt design, kan den populære app ’Fodbold’ fortsætte med at være en god holdkammerat uden for banen for hele fodbold-Danmark.

Opdater i App Store
Opdater i Google Play

Ingen debut uden tilretninger. Det gælder både for fodboldspillere og apps. Her kan du få overblikket over, hvad der er rettet til den første uge i det nye design:

Fodbold appen i nyt design: Debutfejl rettet

Nye spillere på holdet kan give startfejl. Sådan er det også med Fodbold appens nye design. Få overblikket over de fejlrettelser og tilpasninger, der er lavet den første uge.

Hjælp til markedsføring

Spillere, forældre, trænere og frivillige. Der er mange fodboldfolk, som skal have opdateret til det nye design. 

I artiklen herunder kan du finde - og evt. downloade - korte animationsvideoer, billeder og links til vejledninger, som kan hjælpe jer med at få jeres klub med på holdet i det nye app-design. 

Download materiale om Fodbold appens nye design

Fodbold appen har fået nyt design, og derfor skal tusindvis af spillere, frivillige og trænere finde vej til 'Opdater'-knappen i App Store eller Google Play. Download videoer og billeder til at hjælpe dem på vej.

'Min Fodbold' udgår

Indførelsen af det nye design betyder også, at den midlertidige app, 'Min Fodbold' - den med det sorte DBU-logo - bliver udskiftet igen. 

I den forbindelse vil vi gerne takke alle jer, som ved at bruge 'Min Fodbold', har hjulpet os med at teste det nye design inden debuten. 

Fremover skal du altså kun bruge én app: 'Fodbold' - den med det røde DBU-logo. 

Du kan nu slette 'Min Fodbold' fra din telefon eller tablet. Appen vil ikke længere blive opdateret. 

Vælg-selv-system til dommerne

Det er selvfølgelig ikke kun Fodbold appen, der er blevet skruet på. 

For dommere, indtil videre under DBU Jylland og DBU Bornholm, er det nye 'Vælg-selv-kampe' lanceret som et fleksibelt alternativ til det almindelig kampprogram. Det skal give flere dommerbesatte kampe. 

Læs mere om "Vælg-selv-kampe" her

Skulle der være kampe, hvor der ikke bliver påsat en dommer, så kan man sætte klubdommere på kampen i KlubOffice. Og dermed sikre, at forældre, trænere - eller hvem der tager fløjten - får besked om det. 

Kampe uden dommer: Sæt klubpersoner på døm-selv-kampe

Selvom slagets gang ikke styres af en påsat dommer, kan I stadig bevare overblikket ved at sætte klubbens personer på opgaverne i KlubOffice.

Nyt i IT Klubpakken

Også i Klub-CMS er der et par nye tilføjelser på tavlen: 

Holdbilleder og ny Analytics-sporing

Et par nye funktioner er landet i Klub-CMS. Holdbilleder har fået eget modul, og så er systemet gjort klar til det nye Google Analytics 4.

Og så er der selvfølgelig, bl.a. på baggrund af masser af input fra jer opmærksomme brugere, rettet fejl rundt omkring i systemerne. Få seneste overblik her:

Systemopdatering 3. april 2023

Bedre mulighed for at søge trænere uden CPR-nummer frem. Holdbilleder på klubbens hjemmeside. Og nyt felt til Google Analytics sporings-ID. Få overblik over nye muligheder og rettelser.

MitID-fejl giver foreninger problemer med at indhente børneattester

En fejl i overgangen til MitID giver alle foreninger - ikke kun fodboldklubber - problemer med at indhente børneattester. 

Sagen er nået til Folketinget, hvor Digitaliseringsministeren har svaret, at der forventes en løsning i slutningen af april måned. Du kan læse beskrivelse af udfordringen - og svaret - her. 

 

God fornøjelse med det nye app-design, og rigtig god fodboldsæson til dig, holdet og jeres klub ⚽️

Med venlig hilsen 
DBU IT 

DBU IT - Telefontid 9.00 - 16.00 +45 43 26 54 55 - E-mail: support@dbu.dk - 
www: Klubservice