Menu

Holdbilleder og ny Analytics-sporing

image Nu kan holdbilleder komme med ud på klubbens hjemmeside. Foto: Jannie Østergaard Pedersen.
DBU IT
03. april 2023 kl. 10:37
Et par nye funktioner er landet i Klub-CMS. Holdbilleder har fået eget modul, og så er systemet gjort klar til det nye Google Analytics 4.

Holdbilleder med på hjemmesiden 

I KlubOffice kan man lægge holdbilleder på de enkelte stamhold, med henblik på at vise dem andre steder i DBU's systemer. Holdbilleder vises fx på turneringsholdet i den nydesignede Fodbold app, og på holdet i KampKlar. 

Og kan nu altså også vises på klubbens hjemmeside. 

Man kan vælge mellem to forskellige moduler - 'Holdbilleder' eller 'Holdbilleder med holdvalg'. Hvis man bruger det første modul, finder det automatisk de billeder, der er knyttet til det pågældende hold, som holdsiden omhandler. 

Hvis man vil sætte holdbilleder ind andre steder på siden, kan man vælge det ved at bruge 'Holdbilleder med holdvalg', og således vælge at hente billeder fra alle klubbens hold. 

Man kan vælge mellem de billeder, der er tilknyttet stamholdet i KlubOffice.

 

Find vejledningen til 'Holdbilleder' (på holdsider) her

Og til 'Holdbilleder med holdvalg' her. 

 

Opdateret felt til Google Analytics 4 sporings-ID 

Google Analytics overgår snart til en ny version - Google Analytics 4. Det betyder, at man fra 1. juli ikke længere kan spore aktivitet på fx sin hjemmeside via det eksisterende Google Analytics. 

I Klub-CMS kan man nu indsætte det nye sporings-ID, som skal indsættes i Google Analytics, hvis man fremover ønsker at hente trafik fra klubbens Klub-CMS hjemmeside. 

Det nye ID kan indsættes under 'Systemopsætning', under det eksisterende ID. Begge kan køre samtidig, men vær opmærksom på at det eksisterende Google Analytics udgår 1. juli 2023.

 

Se hvordan man finder sit opdaterede Google Analytics sporings-ID her. 

Luk