Menu

Nyt til Klub-CMS: Giv din klub en infoskærm

image
Thomas Kristensen
04. juni 2020 kl. 13:59
Alle klubber med en hjemmeside i Klub-CMS har nu også fået et modul til at lave en infoskærm.

"Hvor skal vi træne?" "Hvor skal vi spille?" "Hvor skal vi klæde om?" Tre spørgsmål, som det er svært at drible uden om på et fodboldanlæg. Et nyt infoskærms-modul i Klub-CMS kan gøre det meget lettere for dig og din klub, at hjælpe gæster og medlemmer det rigtige sted hen. 

Træningstider, kampe og stævner 

Du skal bruge to ting for at kunne få en infoskærm i klubben: 

1) En Klub-CMS hjemmeside 

2) En skærm, som kan vise en hjemmeside 

Klub-CMS samler data fra klubbens- og fra DBU's systemer i små "kasser" - eller moduler, som det hedder. Det er også de moduler, fx 'Træningstider', som danner grundlag for den data, som leveres til klubbens infoskærm: 

"Klub-CMS giver klubberne rigtigt meget data serveret fra det gode arbejde, der allerede er lavet i klubbens øvrige systemer - og binder det sammen med data fra DBU's turneringer. Vi ved, at rigtigt mange klubber har et behov for at have en infoskærm i klubhuset, og derfor glæder det os, at vi med 'Infoskærme' kan bringe data ud til klubbens medlemmer og gæster på fodboldanlæggene," fortæller projektleder på Klub-CMS, Brian Reimer. 

Sådan kan en infoskærm se ud. Kampe og træning kommer fra KlubOffice og DBU's turneringsdatabase, mens nyhedsfeedet i bunden er fra klubbens hjemmeside. 

 

Se hvordan du bruger det nye infoskærms-modul i din klub her. 

I den nyeste opdatering af Klub-CMS er det desuden blevet muligt, at lave en mere individuelt tilpasning af klubbens hjemmeside. Læs mere om den funktion her.