Menu

Fleksibelt design giver nye muligheder for unik klubhjemmeside

image
Thomas Kristensen
04. juni 2020 kl. 13:22
Ny funktion giver klubber med en Klub-CMS hjemmeside frie tøjler til at designe klubbens hjemmeside.

Firkanter eller cirkler - skygge eller fade. Hidtil har Klub-CMS været begrænset til temaer i opbygningen af klubbens hjemmeside. Nu bliver det i langt højere grad muligt for klubbens webmaster, at folde sig ud i designet af klubbens hjemmeside. 

Frie muligheder

De erfarne brugere af Klub-CMS kender de traditionelle tre temaer, som danner baggrund for hele sidens udtryk - 'Vanilla', 'Flash' og 'Square'. 

 

Nu er det i langt højere grad muligt, at tilpasse designet på siden. 'Tema' er således byttet ud med 'Design' i toppen af siden - og så kan du ellers slå dig løs med at ændre i de enkelte elementer. 

Du kan desuden ændre i 'arven' ned gennem siden. Således kan enkelte sektioner nu også få deres eget design, som så 'arves' derfra. 

Læs om alle de nye muligheder ved 'Design' her. 

Få en rundgang i de nye muligheder her, hvor de vises frem på et Klub-CMS webinar. 

 

Klubbens eksisterende design bliver der selvfølgelig ikke ændret ved, hvis ikke webmasteren foretager sig noget. Der kan dog forekomme ganske få nuanceforskelle. 

En unik hjemmeside 

De nye designmuligheder skal give de små 500 klubber, som i dag bruger Klub-CMS, mulighed for at tilpasse hjemmesiden, så den i højere grad skiller sig ud fra mængden.

En mulighed, som har været efterspurgt af mange klubber: 

"Hjemmesiden er for mange klubber det digitale ansigt udadtil. Derfor er vi glade for, at vores Klub-CMS klubber nu i langt højere grad får mulighed for at tilpasse designet efter deres ønsker," fortæller projektleder, Brian Reimer. 

Foruden de nye, fleksible muligheder for at designe klubbens hjemmeside, indeholder den nye opdatering af Klub-CMS også muligheden for at lave en infoskærm i klubben via Klub-CMS.  

Læs mere om 'Infoskærme' her.