Menu

Påmindelse om ikke brugte spillere

Alt efter hvilken union, din klub hører under, kan du modtage en venlig påmindelse om at slette ikke benyttede reserver fra holdkortet.

Grundindstillingen (jf. dog ovenfor) - hvis ikke du har gjort noget selv - er at du bliver påmindet. Dette kan du, hvis ikke du ønsker disse, slå fra enten via Fodbold app'en eller via Mit DBU på web.

På Mit DBU, skal du gå ind under Beskedcenter -> Indstillinger. Under Holdkort finder du de valgte indstillinger, hvor de kan ændres hvis du ønsker dette. Husk at du naturligvis skal have tilladt Push notifikationer på din Fodbold app, for at kunne modtage disse.

På Mit DBU ser det sådan ud:

I Fodbold app'en, kan du også vælge til og fra. Det gøres under Indstillinger -> Beskedindstillinger:

og herefter under Holdkort:

Reglerne for udsendelse:

  • 2 timer efter kampen sendes besked til den person som har udfyldt holdkortet


Se også "Påmindelse om holdkort"