FODBOLDENS IT-NYT

Vintersæsonen venter

Vi skruede i den forgangne weekend uret en time tilbage, som markering af kickoff på vintersæsonen.

Men på fodboldbaner, i klubhuse og haller er der ingen tegn på tilbagegang eller manglende fodboldlyst. 

Den lille runde ruller ufortrødent videre i de mørke måneder.

Med på sidelinjen er de digitale holdkammerater til frivillige, forældre og resten af fodbold-Danmark.
I denne udgave af Fodboldens IT-nyt kan du bl.a. læse om nye muligheder for at lade spillere og forældre styre fordelingen i bilerne, når der skal køres til udekampe.

Vi har været en tur i værkstedet og skruet op for hastigheden på overblikket i KlubOffice. Og så har dem, der benytter digitale medlems- og fordelskort fået flere strenge at spille på, når der skal laves aftaler med sponsorerne for det kommende år. 

God læselyst! 

Fordel pladser i bilerne i KampKlar

Det er nu engang sjovere for trænere og holdledere, at fokusere på det, der sker inden for kridtstregerne. Med den nye mulighed for at vælge pladsfordeling i KampKlar, så kan spillere og forældre selv styre, hvem der kører med hvem. 

Kørselsoverblik giver nyt gear til KampKlar

En ny mulighed for at fordele pladser i bilerne, når der skal køres til udebanekampe, skal være endnu en hjælp til de 200.000 trænere, spillere og forældre, som administrerer deres fodboldhverdag via holdsystemet ’KampKlar’.

Overblikket op i tempo

Overblikket - dér i KlubOffice, hvor I kan få en hurtig status på medlemmer, spillercertifikater, hold uden trænere og meget mere - kunne godt være lidt længe om at loade, særligt i klubber med mange medlemmer, personer og hold.
Vi har skruet lidt på de enkelte elementer, så det nu går væsentligt hurtigere at finde frem til grønne flueben og røde obs-punkter i klubbens system.
Find overblikket i kluboffice her

Endnu flere muligheder med medlemskort

De digitale medlems- og fordelskort er allerede i hænderne på mere end 60.000 spillere, forældre og frivillige. Ikke som et plastikkort i pungen - men på mobilen, hvor det toner frem i klubbens farver i Fodbold appen. 

Nu er der endnu flere muligheder for også at sætte sponsorerne i spil på de digitale medlemskort, der samtidig er et udstillingsvindue af fordele til klubbens kortindehavere. 

Nye muligheder for sponsorerne på de digitale medlemskort

Nu kan man sætte en start- og slutdato, og max. antal, på klubbens sponsorfordele på de digitale medlemskort.

Prøv digitale medlemskort gratis i 30 dage

Hånd i holdkortene og bedre hjælp til medlemmer

Hvis man er klubadministrator, årgangsansvarlig eller træner for flere hold, så er der nok at holde styr på, hvis man lige skal tjekke efter inden kampstart, om holdkortene er i orden. 

I Fodbold appen kan man nu, i 'Sæt holdkort og startopstilling', se hvilke holdkort der er korrekt udfyldt. De bliver markeret med med et grønt flueben, som vist på billedet herunder. 

Desuden er der nu, fra Fodboldpasset, bedre hjælp til medlemmer, der vil i kontakt med klubben. Således kan man finde link til kontaktoplysninger ved siden af knappen til at anmode om udmeldelse (hvis det er slået til under 'Indstillinger' i KlubOffice). 

Nyt i Fodbold appen: Nu vises et grønt flueben på oversigten, hvis holdkort er udfyldt korrekt (billede 1). Og i Fodboldpasset kan medlemmer lettere finde adgang til klubbens kontaktoplysninger (billede 2). 

Tjek alle nye muligheder og tilretninger her: 

Opdateringer

Følg med i nyeste nye i hele dansk fodbolds app.

Spillercertifikater til futsal og eFodbold

I vintersæsonen supplerer mange klubber udendørs fodbold med futsal og eFodbold. 

For at kunne være med i futsal- eller eFodbold turneringer, så skal spillerne oprettes, og have spillercertifikat, i den pågældende sportsgren i KlubOffice. 

Se hvordan man gør det her: 

Hjælp os med at træne vores AI-assistent

Hvis du fornyligt har været forbi Klubservice, så vil du måske have opdaget vores nye AI-assistent på forsiden, og i bunden af vejledningssider mv. 

Chatbotten, som er bygget på ChatGPT, skal hjælpe os med at hjælpe jer - og ikke mindst spillere, forældre og frivillige i klubberne. 

Men, som en nystartet fodboldspiller, så er der kun én vej til at blive bedre: træning. 

Det kan du og dine klubkolleger hjælpe os med. Jo flere spørgsmål, du stiller, desto bedre kan vi træne den til at svare så korrekt som muligt. 

Find chatbotten og stil dine spørgsmål her

Den nye chathjælper i BETA-version på Klubservice. 

Tak fordi du læste med. Rigtig god vintersæson ⚽️ 

Med venlig hilsen 

DBU IT 

DBU IT - Telefontid 9.00 - 16.00 +45 43 26 54 55 - E-mail: support@dbu.dk - 
www: Klubservice