Menu

Tilmelding til klubaktiviteter via Fodbold app'en

Tilmelding til klubaktiviteter via "Fodbold app'en"


Hvis der er valgt offentlig adgang og visning i Fodbold App'en, eller begrænset adgang og den som er logget ind har adgang til den enkelte klubaktivitet, vil klubaktiviteten blive vist i Kampklar under fanen "Klubaktiviteter" hvor der vises en samlet liste over alle de klubaktiviteter man har adgang til. Derudover kan man også under menupunktet "Klubaktiviteter" får et komplet overblik over alle de klubaktiviteter som har adgang til, både som sig selv og for dem man evt. måtte være kontaktperson for.

 


Klubaktiviteter


I Fodbold app'en findes der et punkt som hedder "Klubaktiviteter" hvor du får et samlet overblik over alle aktiviteter som du har adgang til, både for dig selv og dem som du evt. måtte være kontaktperson for.

 • Tryk på "Klubaktiviteter"
 • Tryk nu på den relevante aktivitet
  • I oversigten kan du se om det er en aktivitet for dig selv, eller en som du er kontaktperson for.
 • Inde på aktivitetssiden kan du nu se detaljerne omkring aktiviteten, og med et tryk på "Tilmeld" starter du selve tilmeldingsprocessen.

Nu kommer du så ind på selve tilmeldingsdelen, hvor du øverst kan se navnet på aktiviteten samt hvem du er logget ind som og dermed den du er ved at tilmelde.

 • Vælg nu det antal tilmeldingstyper du ønsker at tilmelde/købe og tryk på "Tilføj" for at ligge i kurven.
 • Når du har valgt alt du ønsker, så tryk på "Gå til betaling"
 • Indtast nu dine betalingsoplysninger og tryk på"Betal ......" for at gennemføre tilmeldingen.
  • Er der IKKE tilknyttet betaling til aktiviteten, så vises betalingsvinduet ikke og man får istedet blot en "Tilmeld" knap.

Status på aktiviteten ændres nu til "Tilmeldt" sammen med et lille grønt flueben og tilmeldingsknappen ændres samtidig til en tilkøb/tilmeld's knap, hvor man har mulighed for at tilkøbe/tilmelde ekstra.

På fanen "Ordrer" nede i bunden af siden, kan man nu se deltajer for de tilmeldte/købte tilmeldingstyper, så man altid kan se hvad man har tilmeldt og købt.

Går man helt tilbage til oversigten, er der nu også kommet teksten "Tilmeldt" og et grønt flueben ud for den netop tilmeldte aktivitet.

Hvis du er kontaktperson for andre, som har adgang til en eller flere klubaktiviteter, ser du også deres aktiviteter i oversigten. Når du så trykker dig ind på en af deres aktiviteter, vises der nu i toppen at du er inde som den du er kontaktperson for. Herefter følger samme process for tilmelding m.v. som hvis det var for en selv. Når tilmeldingen er gennemført for den du er kontaktperson for, kan du igen se et grønt flueben og teksten "Tilmeldt" i oversigten over alle aktiviteter.


Klubaktiviteter i KampKlar


Klubaktiviteter kan også ses under kampklar og det enkelte hold som man har adgang til, enten som sig selv eller som kontaktperson for en anden.

 • Tryk på KampKlar og efterfølgende på det hold som du vil ind på, enter for dig selv spiller/holdadministrator eller som kontaktperson for en anden.
 • Når du så kommer ind på holdet, starter du automatisk på fanen for kampklar aktiviteter. Tryk derfor på fanen "Klubaktiviteter" i bunden af siden.

Du bliver nu præsenteret for de aktiviteter som du har adgang til (enten for dig selv eller den du er kontaktperson for), hvilket kunne være alle offentlige aktiviteter og aktiviteter som er begrænset til medlemmer af det enkelte KampKlar hold m.v.

Herfra følger så samme tilmeldingsprocess hvor du trykker dig ind på den enkelte aktivitet, trykker på "Tilmeld" og så videre derfra. Når tilmeldingen er foretaget korrekt, får du igen på aktiviteten i oversigten en markering af at du/kontaktpersonen er tilmeldt til aktiviteten.