Menu

Automatisk information: Klubhverv spiller boldene til de rette modtagere

image
DBU IT
24. februar 2022 kl. 15:52
Vigtige oplysninger om udmeldelser, spillercertifikater og banebooking ændringer. I KlubOffice kan klubben indstille, hvem der skal have besked, når der sker noget på deres banehalvdel.

Det er sæson for generalforsamlinger, og det kan betyde udskiftninger på nøgleposter i klubben. KlubOffice kan hjælpe med at sørge for, at nye og genvalgte får besked om de ting, der sker i klubben, som vedrører deres ansvarsområde. 

Ind- og udmeldelser, bogføring og banebooking 

Hvis ikke du er en af dem, der har 'kluboffice.dbu.dk' til at åbne automatisk, når du åbner et browser-vindue, så kan det være rart at få besked, når der sker noget i systemet, man skal forholde sig til. Og selvom du er storforbruger af klubbens digitale maskinrum, så kan du på de følgende linjer se, hvordan du kan hjælpe med at sprede vigtige informationer ud til de rigtige i klubben - også når der bliver skiftet ud på posterne. Når man får et 'klubhverv', kommer man således også automatisk med på modtagerlisten. Se hvordan man deler 'klubhverv' ud her.

 

Under 'Klubben' --> 'Klubinfo' --> 'Indstillinger' finder du de vigtige valgmuligheder, som definerer, hvem der får besked om hvad - og hvornår. 

Otte forskellige hændelser kan serveres til indbakken til de 'klubhverv', som klubben vælger. 

 

Personændringer - ændringer på navn, køn, fødselsdato eller e-mail på et medlem. 

Nye medlemmer - når nye medlemmer melder sig ind via online indmeldelse. 

Anmodninger om udmeldelse - når et medlem anmoder om at blive meldt ud, hvis klubben tilbyder 'anmodninger om online udmeldelse'. 

Anmodninger om spillercertifikat - når en anden klub anmoder om spillercertifikat på en spiller i klubben. 

Automatisk restancespærring - når et medlem pga. restance bliver spærret fra at komme på holdkort. 

Banebooking ændringer - når der bliver foretaget ændringer på kampe, der allerede er booket i 'Banebooking'

Automatisk bogføring - hvis klubben har valgt at KlubOffice selv skal bogføre medlemsbetalinger, kan der sendes en status på bogføringen. 

Efterskole - på slutdatoen for efterskoleregistreringer

Sådan kan indstillingerne se ud i en klub, der har valgt at 'Kampfordeler', 'Webmaster' og 'KlubOffice-ansvarlig' skal have besked om forskellige hændelser. 

 

Luk