Menu

Venteliste: KlubOffice hjælper med indskifterne

image Foto: fodboldbilleder.dk.
DBU IT
14. april 2021 kl. 11:32
Ny funktion i KlubOffice hjælper klubber med at administrere de medlemmer, der må vente lidt med at komme på et hold.

Når dommerens fløjte lyder for første gang, er der som bekendt kun plads til fx 11, otte eller fem spillere på hvert hold. Der er heldigvis friske spillere med ny energi på bænken, når starterne har behov for en pause. 

Sådan er det også i nogle klubber, hvor begrænsninger på baneplads, trænere eller frivillige sætter nye medlemmer i venteposition, indtil der er plads på holdet. En ny funktion i KlubOffice hjælper klubberne med at administrere de medlemmer, der venter på at komme i aktion. 

Automatisk kø-system 

De fleste klubber vil gerne have flere medlemmer, men det er desværre ikke alle steder, at der er fodboldbaner så langt øjet rækker - eller trænere og frivillige til tage imod de nye spillere. Derfor er der slet og ret kø til at blive medlem i nogle fodboldklubber. En opgave, der kan være vanskelig at administrere, så ventelisten bliver administreret på retfærdig vis. 

Nu får alle klubber et digitalt redskab til at erstatte papirlapper, Excel-ark eller trænerens egen "harddisk". KlubOffice deler numre ud til køen, giver besked når der er ledige pladser - og skubber automatisk chancen videre til den næste, hvis ikke den forreste i rækken slår til. 

Sådan foregår det 

Læs hele vejledningen her. 

- Klubben sætter et maksimum på en afdeling. 

- Når ikke der er plads til flere medlemmer i afdelingen, bliver indmeldelseslinket automatisk lavet om til et 'tilmelding til venteliste' link (1), i stedet for 'Indmeldelse i afdelingen' (2). 

- Når der bliver en ledig plads i afdelingen, får den første i køen automatisk en mail med et link til at melde sig ind. 

- Hvis ikke man slår til inden for den tidsbegrænsning, som klubben bestemmer, gives pladsen videre til den næste i køen. 

Torsdag d. 22. april fra 19.00-19.30, viser DBU IT den nye funktion frem på et webinar. Tilmeld dig her. 

For at kunne bruge den nye venteliste-funktion kræver det, at klubben har aktiveret online betaling - og tilbyder sine medlemmer online indmeldelse. Se hvordan man aktiverer online betaling her - og hvordan man kommer i gang med online indmeldelse her