Menu

Unikke QR-koder og fremhævede sponsorer: Nye muligheder til digitale medlemskort

image
DBU IT
13. april 2021 kl. 14:07
Fem nye funktioner udvider mulighederne yderligere for de populære digitale medlems- og fordelskort via KlubOffice og Fodbold app'en.

35.000 digitale medlemskort er driblet ned i lommerne på medlemmer, forældre og frivillige, siden de plastikfrie kort blev lanceret for fem måneder siden. Nu får klubberne endnu flere strenge at spille på, når klubkortet skal deles ud. 

Sponsorer i spotlight 

De digitale medlemskort fungerer også som fordelskort. Den lokale glarmester, bager eller elektriker kan således byde ind med de fordele, som de ønsker at tilbyde kortindehaverne. 

I Ballerup-Skovlunde Fodbold giver det et mindre katalog af muligheder for klubbens medlemmer og frivillige, fortæller KlubOffice-ansvarlig, Iben Bagge: 

"Det fungerer rigtig godt til at vise de tilbud frem, som vores sponsorer tilbyder vores frivillige og medlemmer. Kortet giver rabat på alt fra lagkager til maling og målmandshandsker. Sidste år delte vi julegaver ud til alle vores frivillige, men i år håber vi igen at kunne gennemføre vores årlige frivilligfest”.

Mange klubber opererer med forskellige sponsorater, og derfor er der behov for at tilbyde en lidt mere fremtrædende placering for nogle sponsorer. I den nyeste opdatering til kortet kan man nu selv vælge, hvilke sponsorer der skal vises på medlemskortets bagside. 

To eller tre sponsorer - afhængigt af om klubben har til- eller fravalgt DBU Fordele - kan nu fremhæves på bagsiden af medlemskortet. Alle fordele vises fortsat i oversigten, når man klikker på 'Gå til mine klubfordele'. 

Begræns til afdelinger og stamhold 

Hvis kortet ikke skal bruges til alle medlemmer og frivillige i klubben - eller man fx ønsker at lave forskellige korttyper til ungdom- og seniorafdelingen, kan det nu også klares i opsætning. Kortet kan således begrænses til enkelte afdelinger, stamhold - og ud fra køn. 

Et medlems- og fordelskort deles som udgangspunkt ud til alle klubbens medlemmer og personer med en DBU-profil - men det kan begrænses til enkelte. Prisen - 3 kr. med eller 5 kr. uden DBU Fordele - er den samme uanset hvor mange kort, man har.

Unikke QR-koder 

Flere klubber bruger QR-scannere i forbindelse med deltagelse i klubarrangementer. Derfor er der nu lavet en unik QR-kode til alle medlemmer, så man kan se hvem der har scannet medlemskort for at komme ind på stadion eller til afslutningsfesten. 

Man vælger om kortet skal generere en unik QR-kode fra 'Stamdata' på det enkelte kort. 

 

Vælg et andet logo 

I et klubsamarbejde bliver der ofte lavet et specielt logo til samarbejdet. Det kan nu uploades og efterfølgende vælges til kortet, så kortindehaverne kan se, hvilken klub kortet hører til. 

Man kan have sagtens have flere forskellige kort i flere forskellige klubber. 

Har I ikke prøvet medlems- og fordelskortet i din klub? Der er 30 dages gratis prøve, når I er klar. Prøveperioden starter automatisk, når man aktiverer kortet i KlubOffice her. 

Læs hele vejledningen til digitale medlems- og fordelskort via KlubOffice her. 

Og vejledningen til Fodbold app'en her.