Menu

Styr på gebyrer: Lettere bogføring for klubbens kasserer

image
DBU IT
20. april 2021 kl. 09:31
Turneringsgebyrer, trænerkurser og IT-værktøjer. Opkrævninger og kreditnotaer fra DBU og lokalunionerne kan nu bogføres med få klik i KlubOffice.

En skræddersyet fil til KlubOffice

Det skal være så let at være frivillig i en fodboldklub som overhovedet muligt. Derfor bliver der hele tiden luget ud i de processer, som kræver kostbar tid for klubbens ildsjæle. Tid, som i stedet kunne være brugt ude på banen eller i bestyrelseslokalet. 

Nyeste assist til klubbens kasserer er muligheden for at importere en fil i KlubOffice med alle opkrævninger og kreditnotaer fra DBU, og med få klik importere dem til en 'kassekladde'. 

Når klubben fremover modtager en faktura eller kreditnota fra DBU eller en lokalunion, vil der således være en særlig '.xls-fil' vedhæftet. Denne type fil giver mulighed for, at overføre direkte til kassekladden i KlubOffice. 

Se hvordan man gør i guiden her. 

Den fil, som udsendes til klubbernes postadresse, kan man importere via bogførings-modulet i KlubOffice. 

Har din klub brug for hjælp til at komme i gang med den nye funktion - eller til bogføring i KlubOffice i det hele taget - så er KlubOffice økonomi-supporten der til at hjælpe mandag-torsdag. Kontaktoplysninger og åbningstider kan altid findes i bunden af KlubOffice.