Menu

Nyt til fodbold-indbakken: Beskedcenter rykker i KlubOffice

image
23. februar 2021 kl. 13:16
I Fodbold app'en. Med en notifikation. I en e-mail. Nyt beskedcenter i KlubOffice giver flere værktøjer til klubbens kommunikative værktøjskasse.

Links og anden svar-til adresse 

Det nye 'Beskedcenter' erstatter det tidligere område for 'Emails', og samler et overblik over de beskeder, der er sendt ud fra KlubOffice, samt en status på leveringen til modtagerne. 

Udvælgelsen af modtagere, og selve opbygningen af beskederne foregår som man kender det fra 'Emails' - men 'Beskedcenter' giver også plads til et par interessante, nye muligheder. 

1) Indsæt links i beskeder. 

2) Vælg en anden svar-til adresse. 

 

Se hele guiden til, hvordan man bruger 'Beskedcenter' i KlubOffice her.

Gå direkte til beskedcenteret i KlubOffice her. 

Én samlet fodboldindbakke 

Beskeder fra trænere, holdkammerater og klub bliver altså nu samlet i Fodbold app'en, hvor alle med en DBU-profil har deres helt egen fodboldindbakke. Hidtil med fx beskeder fra KampKlar, påmindelser om holdkort og kursusinformation. Og nu altså også med beskeder fra klubben. Senere vil også de automatiske emails - fx i forbindelse med kontingentkørsel - også blive sendt til beskedcenteret. 

I 'Beskedcenter' i Fodbold app'en kan medlemmer, trænere og ledere vælge, hvordan de gerne vil have sendt beskederne leveret. Hvis ikke der vælges andet, bliver beskederne sendt videre som app notifikation og e-mail. De medlemmer i klubben, der ikke har et DBU-login - fx fordi de er medlemmer i andre sportsgrene - får emails tilsendt som hidtil. Sådan indstiller man sit egen 'Beskedcenter' i Fodbold app'en. 

Email skabeloner med klubpræg

Hvis man ofte skriver beskeder ud fra KlubOffice, der til forveksling har det samme indhold, er det en god idé at lave email skabeloner. Således slipper man for at skulle skrive de samme tekster igen og igen - men kan i stedet blot vælge blandt det arbejde, der er lavet én gang. Skabelonerne kan også sættes på email udsendelser i forbindelse med fx tilmelding til klubaktiviteter,  automatiske kontingentkørsler og ved indmeldelse.  Se vejledningen til email skabeloner her. 

Vil man give beskederne et klubpræg - og har lidt erfaring ud i at arbejde med HTML - kan man på siden her finde inspiration til at bygge en flot email skabelon i klubbens fonte og farver. 

Skabelonen og koden er venligst videregivet fra Stubbekøbing Boldklub. 

Foruden 'Beskedcenter' byder dagens upload til KlubOffice også på en mulighed for at lave skabeloner for årsager til rabat. På den måde kan man sørge for, at formuleringerne stemmer med klubbens vedtægter. Få overblikket over nyheder og rettelser her.