Menu

Nye features skærper automatisk kontingentkørsel

image
Thomas Kristensen
04. august 2020 kl. 12:49
Fakturaoversigt, lettere udmeldelses-muligheder og bedre sortering. Den automatiske kontingentkørsel har fået et ansigtsløft i den nyeste opdatering af KlubOffice.

Abonnementsoversigt 

Den automatiske kontingentkørsel via KlubOffice har længe været en del af hverdagen for tusindevis af spillere, forældre - og for klubbens administratorer. Nu får alle klubbens medlemmer med en DBU-profil et overblik over betalingerne. 

På Mit DBU ligger der en oversigt over de automatiske kontingentbetalinger, der er foretaget - både egne betalinger og de personer, man er kontaktpersoner for. Det gælder også, hvis man skulle have ubetalte kontingentopkrævninger. 

På siden er det også muligt at tilknytte et andet betalingskort. 

Find den nye oversigt på Mit DBU ved at logge ind her 

I klubbens overblik er der også foretaget ændringer til oversigten over automatiske kontingentkørsel. Kørslerne er nu listet med nyeste først, som vist på billedet her. 

Nyt til 'online udmeldelse' 

Inden sommerferien blev det muligt at tilbyde klubbens medlemmer, at anmode om at melde sig ud online. Læs mere om 'online udmeldelse' her. 

I den nyeste version af KlubOffice er det blevet muligt at sætte klubpersoner i Cc på den mail, som sendes til medlemmet, når en anmodning om udmeldelse godkendes eller afvises. 

Det kan fx bruges til at informere en årgangsleder eller træner om, at et medlem er fjernet fra holdet i KampKlar. 

Hvis klubben har aktiveret, at medlemmer kan anmode om at melde sig ud online, fremgår anmodninger på forsiden af KlubOffice. 

Læs her om alle nye funktioner og fejlrettelser til den nyeste version af KlubOffice.