Menu

Opdateringer lagt online den 13-06-2019

image
13. juni 2019 kl. 12:26

KlubOffice opdateringer, justeringer og tilpasninger:

1. Mulighed for at angive klubdommer på døm-selv-kampe, så man har overblik over hvem der skal dømme kampene
Under kampprogrammet i KlubOffice (Turneringer og hold -> Kampprogram) er det nu muligt på døm selv kampe, at påsætte en person fra klubben som dommer. For kampe hvor det er lokal-unionen der påsætter, kan man nu få vist hvilke dommere som er påsat den enkelte kamp. Dermed kan man altid få et fuldt overblik over alle dommerpåsætninger til alle klubbens kampe. Se mere om funktionen og hvordan den virker på linket her

2. Send fodboldpas reminder direkte fra infolinjen
Hvis et medlem ikke har godkendt sit fodboldpas, bliver det vist med en infolinje på medlemmets personstamdata side. Herfra er det nu muligt, at udsende en fodboldpas reminder direkte.

3. Mulighed for at slette mailadresse fra bounce liste
Det er nu muligt inde fra KlubOffice at godkende en mailadresse som tidligere er markeret som værende ugyldig.

4. "Spillere indmeldt i klubben - Uden spillercertifikat" medtager spillere med supplerende spilletilladelse
Under overblikket og punktet "Spillere indmeldt i klubben - uden spillercertifikat" medtager også spillere som "kun" har en supplerende spilletilladelse. Det er nu rettet, så overblikket udelader både spillere med en normal spillertilladelse og spillere kun med en supplerende spillertilladelse.

5. Kontotype (Drift/Status) skal "låses" efter posteringer
Vi har desværre situationer hvor der er ændret kontotype fra eks. drift til status, hvilket kan give en masse rod i regnskabet. Det er derfor rettet så man IKKE kan ændre kontotype når først en konto er oprettet. Uanset om det er en drift eller status konto.

6. Skjul pr. default spærrede konti på kontokort oversigten
I menuen "Økonomi -> Rapporter -> Kontokort" skjuler vi nu pr. default spærrede konti, dog med mulighed for at vælge/markere at man gerne vil have vist de spærrede konti.

7. "E-mail 2" ændres til "Andet"
Da feltet "E-mail 2" på et medlems personstamdata ikke blev brugt noget rent systemmæssigt, men derimod blot gav en masse forvirring, er teksten på dette felt nu ændret til "Andet". Der kan fortsat indtastes e-mail adresser i feltet, ligesom alt muligt andet, men det er til ren intern information og bliver altså ikke brugt nogen steder rent systemmæssigt.

8. Opdatering af standardtekst til automatisk kontingentkørsel
Vi har opdateret den standard tekst som automatisk indsættes ved oprettelse af nye automatiske kontingentkørsler.

9. Tilføjelse af kolonner for afdeling og stamhold på "Spillere der ikke har været på holdkort det seneste år."
Fra overblikkets "Spillere der ikke har været på holdkort det seneste år" har vi nu tilføjet 2 kolonner for spillerens afdeling og stamhold, så man hurtigt kan få et overblik over medlemmernes tilhørsforhold.

10. Mere sigende besked, ved fejlet refundering af online betaling
Når man forsøgte at refundere en online betaling som af den ene eller anden årsag fejlede, så fik man blot en standard besked om at der er opstået en fejl. Denne fejlbesked har vi nu optimeret så man får en mere sigende fejl ud fra den reelle fejl der kommer fra kortudsteder.

11. Visning af "Skjul kontaktinfo"
Hvis en person/spiller har markeret en eller flere kontaktinformationer til at være "Skjult", så viser vi nu dette på medlemmets stamdata i KlubOffice så klubben kan se hvorfor evt. telefonnr, email og lign. ikke bliver vist på eks. Klub-CMS.

12. Kolonnen "Bevægelser" på "Kontokort"
Denne kolonne er nu fjernet fra oversigten, da den ikke umiddelbart giver mening på et kontokort som blot skal vise de enkelte posteringer på de valgte kontokort.

13. Mulighed for at slette en bruger inde fra brugergruppe oversigten
Når man står inde på en KlubOffice brugergruppe kan man nu fjerne en bruger direkte fra den. Tidligere skulle man ind på selve brugeren (via bruger-menuen) for at fjerne ham/hende fra brugergruppen.

14. Overblik INDEN betalingspåmindelse udsendt fra kørselsoverblik
Hvis man fra de automatiske kontingentkørsler, går under kørselsoverblikket og herfra vil udsende en betalingspåmindelse til alle med et udestående, så har man ikke rigtig nogen mulighed for på forhånd lige at kontrollere de medlemmer som vil modtage en betalingspåmindeldse. Så snart man trykker på ikonet for betaligspåmindelse, kører kørslen og medlemmerne påmindes. Det er nu lavet sådan, at man nu bliver præsenteret for en oversigt over alle medlemmer som vil modtage en betalingspåmindelse, INDEN man så klikker på "Send"

15. Mulighed for at søge blandt personer (ikke kun medlemmer) i materialeoversigten
Tidligere var det ikke muligt at søge på personer i materialeoversigten. Det er nu rettet så man både kan søge blandt medlemmer, spillere og personer.

 


KlubOffice fejlrettelser:


1. Trænerlicens vises i KlubOffice selvom licensen er udløbet
Hvis en person er tildelt en træner licens, så vises denne licens i KlubOffice på personen under fanen "Træner/Holdkontakt". Denne licens vises dog også, selvom licensen er udløbet og dermed ikke længere gyldig. Det er nu rettet så kun aktive licenser vises.

2. Kan ikke printe fra resultatindberetningen
Hvis man fra menuen "Turneringer og hold" og siden "Resultatindberetning" forsøger at printe via print ikonet, så får man flot en fejl ved udførelse af funktionen. Det er nu rettet så print funktionen igen virker korrekt.

3. Kan ikke fjerne klubhverv fra KlubOffice brugere
Hvis man forsøger at fjerne et klubhverv får man beskeden "Det er ikke muligt at slette alle klubhverv, da personen er oprettet som Kluboffice bruger." selvom han stadig har flere klubhverv tilknyttet. Det er nu rettet så man kan fjerne alle klubhverv, undtagen det sidste, hvis en person også er KlubOffice bruger.

4. Eksport til Excel af onlinebetalinger mangler info om korttype i kolonnen for bet.kort
Når man fra online betalinger eksporterer resultatet til Excel, så er kolonnen for bet.kort type tom. Her bliver nu igen vist hvilken type kort der er benyttet på den enkelte betaling.

5. Datosortering under overblikket for "Spillere indmeldt i klubben - Uden spillercertifikat" virker ikke korrekt.
Hvis man under overblikket for "Spillere indmeldt i klubben - Uden spillercertifikat" vil sortere på indmeldelsesdato, så bliver der kun sorteret på dagen og ikke måned/år. Det er nu rettet så sorteringen igen virker korrekt.

6. Træningstider kan ikke sorteres
Under menuen "Turneringer og hold -> Træningstider" kan man ikke sortere på dag. Dette er nu rettet så sortering på dag kan foretages.

7. Dropdown for stamhold ved debitorsaldoliste
Denne dropdown er forholdsvis smal hvilket gør, at den hurtigt kan blive for smal til at vise navnene på stamholdene. Feltet er derfor gjort bredere for bedre at understøtte lange stamholdsnavne.

Luk